Bulvár-celeb

2021.04.27. 14:00

Eladta a lakásait, és albérletbe költözött Fodor Zsóka

A pénzét inkább betette a bankba, hogyha szüksége van rá, legyen mihez nyúlni.

Forrás: Life Tv

Fodor Zsóka egész életében a színészetnek és édesanyjának élt. Bár voltak szerelmei, úgy alakult, hogy nem született gyermeke. Örökösök híján eladta a lakásait, és albérletben él. Pénzét betette a bankba, hogyha szüksége van rá, legyen mihez nyúlni.

Kétlaki életet él, de ez nem teher számára, úgy érzi, így teljes az élete. 1962 óta vágyott arra, hogy Pécsett lakjon, akkori színész szerelmének köszönhetően ismerte meg a várost, amelybe azonnal beleszeretett.

„Pécsett is játszom, az Örömlányok mellett a Dévényi Ildikó színésznő barátnőm színpadra állított egy Karády Katalin életéről szóló kétszemélyes zenés darabot, amelyet a szünet után pedig a Tere-fere Magdi anyussal követ.

Ha boldog akarok lenni Pécsre utazom, Pesten pedig vár rám egy csomó feladat. Pesthez a múltam és a munka köt.

Zsóka elárulta, hogy sosem írt bakancslistát, de mindig élt a kínálkozó lehetőségekkel, és sokat utazott.

Nem merek előre tervezni, hogy elmegyek Lisszabonba vagy Görögországba. Rengeteget utaztam és még szeretnék is, de egyelőre csak az előttem álló dolgokra koncentrálok” – mesélte a Borsnak Fodor Zsóka, kihez a távolinak tűnő cél közelebb került, miután nemrégiben megkapta a második oltást is.

– Boldoggá tesz, hogy újra rendszer lépett az életembe. Jelenleg egy kétszemélyes darabot próbálok Oszvald Marikával, amelynek a címe: Összezárva.

Rengeteg párbeszédet tartalmaz, ezért hamarosan Gödöllőre költözöm Marikához négy napra, hogy együtt tanuljunk. Az ő életében ez nagy esemény, azt mondta nekem, hogy az általa eddig játszott darabok összességének a prózai része sem teszi ki azt a mennyiségű szöveget, amit most meg kell tanulnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!