Elképesztő!

2021.04.02. 10:03

Kórházból lopott csecsemőt a tanárnő – döbbenetes részletek

A 40 éves orosz nő a kórház ablakán bemászva kilopott csecsemőt a szülészeti osztályról.

Forrás: Shutterstock

Fotó: sopotnicki

Linnik Elena kétgyerekes anyuka, aki elvált első férjétől, majd az új párjától is szeretett volna egy gyermeket.

- Amikor bejelentette, hogy terhes, egyszerre sírni és nevetni akartam, annyira boldog voltam, hogy fiam lesz és apa leszek – emlékezett vissza a férfi, akinek felesége arra is adott magyarázatot, miért nem lehetett ott a szülésnél – írja a Borsonline.

Terhessége alatt mutatott ultrahangos képeket.

Azt mondta a Covid miatt nem lehetek bent a szülésnél. Még éreztem néhány mozdulatot is a hasában – mesélte az átvert férfi. Az állítólagos szülés után 12 órával hívta fel férjét a tanárnő, hogy minden rendben, egészséges fia van. A rendőrség viszont hamar beárnyékolta Vladimir boldogságát.

– Csengetett a rendőrség és mondták, nyugodjak meg és vegyek mély levegőt, de a fiú nem az enyém. Sokkot kaptam. Azt mondták, a kamerafelvételekkel tudják bizonyítani, hogy a kórház ablakán keresztól lopta ki a csecsemőt. Azonnal hívtam Elenát, igaz-e ez? Amire azt válaszolta: igen, és miattad van, mert fiút akartál –fogalmazott az orosz férfi.

A férfi mindezek ellenére megbocsátott a feleségének és most azon van, hogy szerelme megússza a börtönt.

Borítókép: illusztráció

Címkék#csecsemő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!