Szex másfél méterről

2021.01.16. 22:50

Mindenki kiakadt: nagyon bizarr szexmódot ajánlanak a hatóságok

A járványhelyzet miatt ez logikus megoldásnak is tűnhet, de sokan nem csupán meghökkentőnek, de felháborítónak is találják az ötletet.

Forrás: Shutterstock

Alaposan megnehezítette a koronavírus járvány a kiéhezett egyedülállók életét: a vírust senki nem szeretné elkapni, de azt mégse lehet, hogy hosszú hónapokig ne bújjon össze senkivel az ember! Most mégis ezt javasolják az ausztrál hatóságok. De hogy emiatt nem kelljen lemondani a gyönyörről, a megoldás az, hogy

a friss párok szeretkezzenek összebújás nélkül, a másfél méteres védőtávolságot betartva.

Nem csoda, hogy a jó ausztrál polgárokat meghökkentette az Új Dél Wales-i egészségügyi hatóság javaslata a másfél méteres szexről, hiszen ilyen távolságból behatolásról szó se lehet. Nem is erre gondoltak a szakértők; hanem arra, hogy a friss párok a vírusvédelem érdekében egymáshoz se érjenek, viseljenek maszkot – és közben maszturbáljanak közösen. Mindezt nem viccnek szánták: hozzátették, hogy a járványveszély miatt az egyetlen biztonságos szex az önkielégítés, de ha valaki partnerre vágyik, akkor csinálhatják közösen is.

Kérdés, vajon hányan élnek a javaslattal, hiszen ezt a szexmódszert még összeszokott párok se szívesen alkalmazzák. Hiszen az öngyönyört főleg a nők szégyellik megmutatni a párjuknak, de kapásból egy férfi sem biztos, hogy képes rá – írja a Ripost.hu.

Borítókép: Illusztráció

Címkék#szex#COVID

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!