fesztivál

2017.06.28. 13:53

Sztárfellépőkkel rajtol az első Balaton Fesztivál

Csütörtökön indul az első Balaton Fesztivál Balatonkenesén, ahol tizenhat fellépő és családi programok várják az érdeklődőket.

Mediaworks Online / MTI

„Olyan fesztivált szerettünk volna létrehozni, amely a családoknak is szól. Az ingyenes programsorozaton a sztárfellépők mellett különféle családi programok is várják az érdeklődőket” – hangsúlyozta Bagi Péter, a fesztivál szóvivője az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

Bagi Péter elmondta, hogy a fesztivál nyitónapján Sub Bass Monster, az Animal Cannibals és az Akkezdet Phiai adnak koncertet, míg pénteken a rocké lesz a főszerep.

Szombaton retro bulit tartanak a Groovehouse, az UFO, a Kozmix és két népszerű dj, Náksi és Dominique részvételével.

Vasárnap napközben gyermekműsorokkal és a Varnyú Countryval, valamint a Mokka Tribute együttessel várják a közönséget. Este a Republic és a Balkan Fanatik zenél.

A hagyományos fesztiválételek és különleges street food kínálat mellett a látogatók megkóstolhatják a kézműves és kisüzemi sörfőzdék, pincészetek és pálinkaházak termékeit is – tette hozzá a fesztivál szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!