Arany Dobverő

2017.08.09. 11:36

Zséda kedvéért jön haza a legnagyszerűbb magyar dobos

Borlai Gergő megszakítja nemzetközi fellépés-sorozatát, hogy az énekesnő augusztus 12-i jubileumi koncertjén, a dobok mögött ülve kápráztassa el a hazai közönséget. 

A zenész idejének nagy részét külföldön tölti, idén olyan neves nemzetközi művészekkel lépett fel, mint Anthony Crawford, Tony Macalpine, vagy Pete Griffin.

A rengeteg külföldi koncert és fesztivál miatt ritkán látogat haza, most azonban kivételt tett. Zsédáról és a megismerkedésükről így vall:

„Először 2009-ben, a Rouge Aréna koncerten dolgoztunk együtt, ahol a produkció színvonala és Adri könnyedsége levett a lábamról. Zsédában a legkülönlegesebb számomra az azonnal felismerhető, senkiével össze nem téveszthető hangja.”

- meséli Borlai Gergő, Arany Dobverő-díjas zenész. Az énekesnő, akinek a legapróbb részletekre is kiterjed a figyelme, és mindent megtesz azért, hogy a koncert a legszínvonalasabb legyen, azt mondta:

„Akkor lesz egy produkció igazán jó, ha olyan különlegesen tehetséges zenészekkel vehetem körül magamat, mint amilyen Gergő is. A közönség felejthetetlen estére számíthat tőlünk a Budapest Parkban.”

Zséda vendége Petruska lesz a Budapest Park-ban augusztus 12-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!