11°
18°

Hírkereső küldés

2 hónapja
Koszorus Rita
Kezdődik a balatoni vízszint 120 centiméterre emelését célzó projekt előkészítése. Azonban a tó körüli polgármesterek szerint meg kellene emelni a parti védműveket is, hiszen azok még egy alacsonyabb vízállásra készültek. Ebben állami segítséget várnak a helyhatóságok.
2 hónapja
Harsányi Miklós
Ráirányítani az emberek figyelmét a lábnyomra, amit maguk után hagynak: Nagy lépés – The Giant Steps – címmel Viliam Mauritz magyar származású Svájcban élő képzőművész rendezvényének adott otthont szombaton a kaposmérői Kassai-völgy. A domboldalon 39 körkonturból kirajzolódó óriás lábnyom sokak érdeklődését keltette fel, a program lenyűgöző íjász és lovas bemutatóval indult: Kassai Lajos és tanítványainak produkciója hatalmas sikert aratott.
2 hónapja
Kovács Gábor
Az egyetlen település a környéken, ahol bővíteni kell az óvodát, az Csokonyavisonta, erre büszke a polgármester. Az óvoda a barcsi többcélú intézményfenntartó társulásban működik, és térségi fenntartású. A bővítést a CSOK-os gyermekekre alapozták a településen.
2 hónapja
Turbéki Bernadett
Szinte még el sem kezdődött a nyár, máris több fürdőzés végződött halálesettel a Balatonnál. Sokszor elkerülhető lehetne a tragédia, ha a strandolók a saját megmentésükre alkalmas eszközt hordanának. Egy ilyen újdonságot mutattak be pénteken délelőtt a vízimentők Balatonlellén.
2 hónapja
Eddig tisztázatlan körülmények között egy vontatott lakókocsi került az autópálya melletti árokba Kőröshegynél. Nem tudunk sérültekről, a forgalom is akadálymentesen halad.
2 hónapja
Két esetben kellett az erős szélben menteniük a vízirendőröknek. Egyik estben egy fiatal fiú sodródott el a parttól szörfözés közben, de egy vitorlás motorja is megadta magát cserben hagyva a fedélzetén tartózkodó három utasát.

Legolvasottabb

1
Agyonvágott kilenc elefántot
2
Halálos baleset: fának csapódott egy autó Segesdnél
3
Rejtélyes haláleset egy verekedés után, a rendőrség nyomoz
4
Jön az E-vény, de nem lesz, aki kiadja az orvosságot
5
Bezárják a Kaáli Intézetet – lombikbébiprogram kérdőjelekkel
11°
18°
Szitálás. gyenge eső
P
19°
Sz
20°
V
14°
11°
H
18°
11°
kedves gesztus
Vége a reptéren elkóborolt plüssmacik korának (videó)
kosáreső / 28 perce
Fölényes győzelmet aratott idegenben a Körmend
A magyar együttes 17 ponttal diadalmaskodott.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ID. BERDÁR ISTVÁN szőlősgyöröki lakos, életének 87. évében elhunyt. Temetése szeptember 23-án, a 11 órai gyászmisét követően lesz a szőlősgyöröki temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. Gyászoló családja
„Nem hal meg az, ki szerettei szívében él tovább.” /Thomas Mann/ Fájó szívvel tudatjuk, hogy SZÉKELY MARGIT hetesi lakos 87 éves korában elhunyt. Temetése szeptember 23-án, szombaton 10 órakor lesz a hetesi temetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesapánk és nagyapánk BIRKÁS JÓZSEF mesztegnyői lakos, hosszú betegség után elhunyt. Temetése szeptember 22-én, pénteken 14 órakor lesz a mesztegnyői temetőben. Gyászoló szerettei
Fájó szívvel tudatjuk, hogy TORMA JÁNOSNÉ volt ruhagyári dolgozó 91 éves korában elhunyt. Temetése szeptember 25-én, hétfőn 12.30 órakor lesz a kaposvári Nyugati temetőben. Gyászoló családja
Csombárd / 2 órája
Buszsofőrként szállítja a falu népét a polgármester
Kovács Gábor
Kézilabda NB I, nők / 2 órája
Kiütötte a Győri Audi ETO KC a tartalékos Siófokot
Keszthelyi Zoltán
vereség / 2 órája
Kikapott a Kaposvári KK a MAFC-tól az emléktornán
Kun Zoltán
Lányára hagyta a céget / 3 órája
Elhunyt a L'Oréal örököse
hiszem, ha látom / 3 órája
Máté Bence kiállításával nyílik a World Press Photo
bámulatos biológia / 3 órája
Évmilliók óta a Földön élhet egy most felfedezett pókfaj