Disznótoros ételek széles választékát vonultatták fel, illetve zsűriztették a résztvevő csapatok a jubileumi, 10. Drávamenti Böllérversenyen Darányban.
Vészesen közeleg az év egyik legszebb időszaka, vagyis a disznóvágások szezonja. Ezt mi sem jelzi jobban, hogy egyre több településen tartanak hurka- és kolbásztöltő fesztivált. Ezúttal Törökkoppányban ragadtak kést és perzselőt a versenyzők.
Kilenc csapat serénykedett a 13. szennai hurkafesztiválon szombaton, ahol hosszú sorok kígyóztak az ínycsiklandozó finomságokért: több mint kétezren látogattak el a rendezvényre.
A versenyzők aszalt szilvás hurkával is előrukkoltak hétvégén a 13. szennai hurkafesztiválon: kilenc csapat serénykedett, hosszú sor kígyózott az ínycsiklandozó finomságokért.
Előre ki lehetne tenni a megtelt táblát Szennában mert már a készülődés is sok vendéget vonz. ezen a hétvégén rendezik a 13. szennai hurkaünnepet, amely a hosszú évek alatt az egész Zselic egyik legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát.
Burger, kolbász, leves és sajt – mindez medvehagymával ízesítve. A szombat a tavasz kedvenc növényéről szólt a kaposvári nagypiacon. Aki nem ismerte a medvehagymát, az is kíváncsian próbálta ki a különleges ízvilágot.
Szombaton kora délelőtt már a második adag töpörtyűt készítették a piaci kolbászfesztiválon, eközben sorban álltak a helyben sütött csörögefánkért: a kaposvári nagyik sütis standja mágnesként vonzotta az édes szájúakat.