Kétszer gyorsabb

2019.02.05. 10:52

Ütős lett a Viber – rejtett hívószámos chat került az új verzióba

A világ egyik legbiztonságosabb és legerősebb üzenetküldő alkalmazása kétszer gyorsabb chattel és biztonsági funkciókkal gazdagodott.

A platform legfrissebb verziója, a Viber 10 gyors üzenetváltást ígér.

Két vadonatúj funkciót kapott, amelyek tovább erősítik a Viber megbízható és privát jellegét.

A rejtett hívószámú chatek (Hidden-number Chats)

lehetővé teszik, hogy a Viber Community tagok hívószámuk felfedése nélkül váltsanak üzeneteket egymással, így maximális biztonság mellett ismerkedhetnek meg új emberekkel.

A felhasználók az adott személy profiljára koppintva vagy a Community tagok listájából kiválasztva kezdeményezhetnek egyéni beszélgetéseket, így akkor fedik fel telefonszámukat egy másik személy előtt, amikor azt jónak látják a még közvetlenebb kommunikáció érdekében.

A Viber csoportos hívás (Group Calls)

funkcióval a felhasználók akár ötfős csoportos beszélgetést is indíthatnak folyamatban lévő híváshoz való hozzáadással, vagy már meglévő csoportos beszélgetésből indított hívással.

Ez a funkció első lépésként a hanghívásokhoz elérhető, amelyet egy későbbi időpontban a videóhívások támogatása követ.

Ahogy a Vibertől már megszokhattuk, az egyéni vagy csoportos beszélgetéseket és hívásokat a platform végponttól végpontig tartó titkosítással védi.

A Viber 10-es verziója a következő napokban világszerte elérhető lesz App Store-ban és Google Play-en.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!