Gyors kapcsolódás

2020.04.05. 18:00

Új csúcskategóriás okoshangszóró: Sound X

A Devialet-vel együttműködésben készült kütyü 360 fokos hangzást nyújt.

Forrás: Huawei

A Huawei Technologies bemutatta legújabb okoshangszóróját, a Sound X-et. A csúcsminőségű, akusztikus hangzást nyújtó, kompakt méretű – 165 x 203 mm – készüléket összesen 8 hangszóróval szerelték fel.

A francia Devialet-val együttműködésben készült hangsugárzó akár 5 méteres távolságból is „hallja” a felhasználót.

Kompakt méretével is elindítja a banzájt

A Devialet a készülék szabadalmaztatott jelfeldolgozó SAM (Speaker Active Matching) technológiáját, ikonikus Push-Push szimmetrikus felépítését, a hiteles zenefeldolgozást és a tartós kialakítást biztosítja a készülék számára. A SAM olyan hatékony kompenzációs algoritmust használ, mely képes a kimeneteli jelet, a hangtorzulás minimalizálása mellett a hangszóróhoz adaptálni.

A Push-Push felépítés szimmetrikusan helyezi el a két hangszórót, így a back wave rezgések hatástalanítják egymást. Ez azt eredményezi, hogy a Sound X két 60 wattos mélynyomója a basszus dübörgése ellenére sem melegszik túl.

Vezetékek nélkül is villámgyorsan kapcsolódik

A Sound X-et úgy tervezték, hogy akadásmentes kapcsolatot biztosítson a hallgató közelében lévő okoskészülékekkel. A telefont mindössze a hangszóró oldalához kell érinteni, ezután a Sound X átveszi a hangot és tovább is játssza azt. A veszteségmentes, alacsony késleltetésű hangot akár tovább lehet erősíteni az EMUI 10.1-es rendszert használó készülékek multi-device funkciójával.

Wi-Fi-n keresztül játssza le a hangokat, így kevesebb a hangveszteség vagy a -késés, mint a Bluetooth-kapcsolatoknál. Az EMUI 10.1 Multi-Device funkció használatával könnyedén küldhető át a hang a hangszóróra az okostelefonokról. Hívások fogadásához a hangszórón elegendő a call mode bekapcsolása.

A készülék előreláthatóan a nyáron válik elérhetővé Magyarországon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!