Menekülés előre

2020.08.06. 10:00

Válság utáni újrakezdés: Brain Bar reboot!

Új időpontban, ingyenesen és online követhetjük a 6. jövőfesztivált.

Forrás: Brain Bar

A Brain Bar szeptember 15. és 17. között számos külföldi és hazai résztvevő beszélgetéseit és vitáit közvetíti élőben. A szervezők a biztonsági szempontokat szem előtt tartva döntöttek úgy, hogy a 2020-as eseményt online tartják meg.

Az idén kifejezetten a válság utáni újrakezdésre fókuszáló, Reboot! (Újraindítás) címet viselő esemény élőben streamelt előadásai bárki számára ingyenesen megtekinthetők lesznek a Brain Bar Facebook-oldalán.

Az idei Brain Bar célja, hogy magas szintű tudással segítse a közönséget a koronavírus utáni világban. A válság számos aspektusát körbejáró előadások mellett a rendezvényhez kapcsolódó Future Jobs virtuális karrierexpón

a következő nemzedék szakembereit keresik, elsősorban kommunikációs, marketing, műszaki és analitikai területeken.

A korábban bejelentett vendégek mellett számos magyar szakember is csatlakozott a Brain Bar előadóinak csapatához, mint például a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka és a kereskedelmi televíziózásból is ismert Moldován András étteremlánc-tulajdonos, sertéstenyésztő.

Előadást tart mások mellett a Visage Model Management ügynökség alapítója, Kajdi Csaba, aki az elmúlt években a magyar közösségi média egyik legmeghatározóbb alakja lett, valamint Vas Alexa Zsófia, a Low-Cost Robotics alapítója, aki gyermekek számára tervez 3D-nyomtatott művégtagokat, továbbá Karacs Attila K1 Európa-bajnok, a TEK közelharc-oktatója, aki megcáfolja az önvédelemmel kapcsolatos legismertebb tévhiteket.

A külföldi vendégek közül jelen lesz többek között David Sloan Wilson, a világ legismertebb evolúcióbiológusa, aki a hit és tudomány közötti, évszázadok óta mélyülő árkot igyekszik betemetni, valamint Aliya Hamid Rao szociológus, aki a nemek közötti egyenlőség témáinak, valamint a nemi szerepek változásainak szakértője.

Az emberi agy működéséről lehet tanulni Hannah Critchlow agykutatótól, David Engels történész pedig Európa jövőjéről, várható válságokról, veszélyekről és megoldásokról tart majd előadást.

Az idei fesztiválra előzetesen megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Brain Barra vagy 30 napon belül visszaválthatók.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!