Wifin is csatlakozik

2021.03.01. 12:30

Tovább okosodott a Huawei legújabb okosmérlege

A Scale 3 minden korosztálynak személyre szabottan segít az egészség megőrzésében.

Forrás: Shutterstock

Tizenegy testmutatót, többek között a testtömeg indexet, testzsírszázalékot, vázizom tömeget és a csontok ásványi anyagának összetételét is méri a Huawei legújabb, tudásához képest elfogadható árú, 9900 forintos okosmérlege.

A Scale 3 pillanatok alatt felismeri a mérlegre álló felhasználót, személyre szabva jeleníti meg a legfontosabb egészségügyi mutatókat és segít azok optimális szinten tartásában. Az adatokat – a felhasználó engedélyét követően – szinkronizálja az okostelefonon található alkalmazással wifin, vagy Bluetooth-on keresztül.

Integrálja a súlymérés, a négyelektródás testzsír-mérés és a pulzusmérés funkcióit, és egyszerre akár 10 felhasználói profilt is kezel.

Az okosmérleg az egész családnak segíthet egészsége megőrzésében. A Scale 3 súly érzékelésekor azonnal bekapcsol és korábban rögzített adatok alapján automatikusan beazonosítja a használóját, és az életkorához társítva végez különböző méréseket.

A testmutatók információinak pontosságát az egészségügyi adatokon alapuló algoritmus garantálja. A súly, a BMI (testtömeg-index), a testzsír százalék, a zsírmentes tömeg, a vázizom tömeg, a testvíz százalék, a fehérje, a csont ásványianyag-tartalom, a zsigeri zsír, az alap anyagcsere és a pulzusszám mérésekor

a különböző korcsoportoknak más-más értéket emel ki:

kamaszoknak testzsírszázalékot, hogy tükrözze fizikai fejlődésüket. A fiataloknak testzsírszázalékot és alap anyagcsere arányt az alakjuk megtartásához, míg a középkorúaknak és időseknek a zsigeri zsírt, a vázizom tömeget és a csontok ásványi anyag tartalmát a betegségek elkerülése érdekében.

Emellett segít az alap anyagcsere funkció, a napi táplálékbevitel és a test ideális mozgásmennyiségének kiszámításában az egészség megőrzéséhez és a test még hatékonyabb fejlesztéséhez.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!