Függőség egyszerűen

2021.04.28. 06:00

Megint visszatér a Tamagocsi, ezúttal beépített kamerával

A virtuális „kisállat” akár gazdájával közös fotókat tud készíteni.

Forrás: Bandai

Fotó: Zoltán István Bíró

A gyerekek többnyire kedvelték, a szülők viszont többnyire talán inkább bosszankodtak a kilencvenes évek menő, sok száz milliós eladást elért játékán, a már akkor is olcsó chipre épülő Tamagocsin. A kulcstartó méretű és faék bonyolultságú „állatkát” a gyereknek etetni és gondozni kellett, mint egy igazit. Ha nem tette, az bizony elpusztult: igaz, idővel akkor is tönkrement, ha vigyáztak rá. Akkoriban akadt, aki még Tamagocsi-temetőbe is vitte örökre lemerült kedvencét.

A Bandai piacra dobta a Tamagotchi Pix nevet viselő új „háziállatát”: a digitális kisállatot most beépített kamerával, új funkciógombokkal egészítették ki.

Fotó: Bandai

A Pix fényképezője úgy működik, hogy a gazdi beillesztheti magát (és barátait) a Tamagotchi-ba, különféle kedves képkeretekkel.

Még szerencse, hogy az elkészült képek helyileg, vagyis magán a Pix-en tárolódnak. Az előző Tamagocsival ellentétben, ami Bluetooth kapcsolaton képes volt úgymond közösségi kapcsolódásra.

Kezdőára egyébként – „bonyolultságához” képest – nem is olyan alacsony: 59,99 dollárért kínálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!