Jövőre indul

2021.08.24. 12:02

Hazánkban is elérhető lesz az új streaming TV, a SkyShowtime

A közös Video-on-Demand platformon a Sky, az NBCUniversal, a Universal Pictures, a Peacock, a Paramount+, a SHOWTIME, a Paramount Pictures és a Nickelodeon prémium és saját eredeti tartalmai lesznek láthatóak.

Forrás: Shutterstock

A Comcast és a ViacomCBS bejelentette, hogy partnerségre lépnek egy új előfizetéses video-on-demand (SVOD) szolgáltatás indításáért

több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára.

A szolgáltatás hatalmas tartalomkínálata minden műfajt és nézői csoportot átölel, a gyerek és családi műsoroktól, a legfontosabb franchise-okon és premier filmeken át a helyi gyártású, dokumentum- és egyéb műsorokig.

Az új SVOD szolgáltatás a hatósági jóváhagyásoktól függően, várhatóan 2022-től indul. Összesen több mint 20 országban lesz majd elérhető: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A SkyShowtime több mint

10 ezer órányi szórakozást kínál majd a legnevesebbek közé tartozó alkotóktól és a világszerte legkedveltebb tartalmakból.

Az új szolgáltatásban a minőségi, népszerű és klasszikus tartalomkönyvtár, gyermek és családi műsorok mellett minden hónapban elérhetőek lesznek új exkluzív premier film- és tv-sorozat bemutatók is.

„Az új streaming szolgáltatás, a SkyShowtime Amerika és Európa legjobbjait egyesíti, ikonikus márkákkal és világszínvonalú szórakoztatással, fogyasztók milliói számára, több mint húsz új európai piacon” – mondta Dana Strong, a Sky csoport vezérigazgatója.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!