Mi-Home néven

2021.11.15. 09:37

Hatalmas kedvezmények ma az új Xiaomi webshopban

Újabb hivatalos Xiaomi webshop érkezett a magyar piacra november 15-én.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Mi Home webshop-on széles kínálat és változatos kedvezmények várják a látogatókat. Az általános árengedményeken felül ráadásul

rövid ideig elérhető, különleges akciók (Flash sale) is lesznek folyamatosan a webáruházban.

Lengyelország és Románia után Magyarországon is elindul a Mi-Home. A november 15-től elérhető online áruház különlegességét az adja, hogy folyamatosan hirdetnek meg ezen a felületen különböző akciókat. Flash sale ajánlatok – vagyis rövid ideig, különlegesen kedvezményes áron felkínált termékek – állandóan lesznek majd a Mi-Home-on. A nyitás alkalmából pedig még a szokásosnál is kedvezőbb ajánlatokra lehet bukkanni.

Többek közt az alábbi termékek lesznek megvásárolhatóak akár 50% kedvezménnyel:

● Redmi Note 10 5G

● Mi Watch

● Mi Robot Vacuum-Mop Essential

● Mi Ionic Hair Dryer

● Mi True Wireless Earphones 2 Basic

● Mi Smart Electric Toothbrush

● Redmi 9C NFC

A Mi-Home webshopján folyamatosan frissülnek a Flash sale ajánlatok és az állandó akciók, így érdemes lehet figyelemmel követni a megnyitó időszak további kedvezményeit.

Ezen a weboldalon lehet a Mi-Home hírlevelére is feliratkozni, amely rendszeresen beszámol az aktuális Flash sale ajánlatokról és leárazásokról. A Mi-Home Facebook és Instagram oldalán is rendszeresen posztolják az aktuális akciókat.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!