CES 2022

2022.01.09. 15:00

Pazar újdonságokkal rukkolt elő a TCL

A legújabb innovációik között volt a legvékonyabb, 85 colos, 8K-s Mini LED TV a CES 2022 kiállításon.

A legvékonyabb Mini LED TV prototípust egy High Performance Mini LED e-sport monitor és a legújabb intelligens hordozható okoseszközök mellett mutatják be.


A TCL Electronics leleplezte a TCL LEINIAO AR-t és a TCL NXTWEAR AIR szemüvegét is.

A TCL Leiniao AR az iparág első binokuláris, színes microLED kijelzője a legújabb holografikus technológiával. A készülék egyben az iparág első színes kijelzője, amelyet a TCL vékony és könnyű okosszemüvegben prezentál.

TCL Nxtwear Air igazi hordozható moziélmény, 140 colos képernyővel akár négy méter távolságból. Ez az eszköz új szintre emeli a moziélményt, a mobiljátékok látványvilágát vagy akár egy második monitorként is funkcionálhat a számítógép kijelzője mellett. A mindössze 75 g súlyú, normál objektívvel felszerelt NXTWEAR AIR két cserélhető elülső lencsével rendelkezik a kényelem és a stílus érdekében.


A TCL CSOT egy 34” képátlóval, WQHD felbontással és 165 Hz-es panellel felvértezett R1500 Mini LED monitor – kifejezetten az e-sportokhoz tervezett megjelenítő eszköz. Az iparági sztenderdeket meghaladva, 1152 helyi fényerőszabályzó zónájával a 34 hüvelykes monitor lenyűgöző kontrasztot és elképesztő színvisszaadást biztosít, 165 Hz-es képfrissítési frekvenciájával pedig a profi játékosok számára gyors reakciókészséget, dinamikus képeket és gördülékeny játékmenetet biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!