Csúcskategóriában

2022.03.08. 09:30

Best of MWC díjat kapott a HONOR Magic4

A napokban ért véget az MWC Barcelona 2022, ahol a Honor bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefon-családját.

A Magic4 sorozat olyan képességekkel mutatkozott be az iparág előtt, mint a következő generációs LTPO kijelző és az erőteljes, 100 W-os vezeték nélküli töltés, valamint a kategóriájában kiemelkedő teljesítményt biztosító Snapdragon 8 Gen 1 mobilplatform.

 

A Honor 29 díjat érdemelt ki a rendezvényen jelen lévő médiumoktól, melyek közül 19 elismerést a Magic4 széria kapott. A Magic4 sorozat „Best of MWC” díja azt mutatja, hogy a résztvevők a HONOR új zászlóshajóit komoly versenyzőként ismerik el a prémium kategóriában.

 

A díjazottak között szerepel a stílusos Honor Watch GS 3, illetve az innovatív Honor Earbuds 3 Pro is, mely rangos díjat kapott egy neves zenei és szórakoztató magazintól.

A megoldásokra fókuszáló hozzáállás jegyében a márka a Magic4 sorozattal a felhasználók problémáinak kezelését tűzte ki céljául, hogy lenyűgöző élményt biztosítson számukra. A készülékek tulajdonosai kiváló minőségű fényképeket készíthetnek videózás közben, vagy a mesterséges intelligencián alapuló Privacy Call megoldás segítségével óvhatják magánéletüket telefonálás közben.

 

A Magic4 sorozat 2022 második negyedévétől lesz elérhető a tengerentúli piacokon, ára 899 eurótól indul a Magic4 (8 GB+256 GB) és 1099 eurótól a Magic4 Pro (8 GB+256 GB) esetében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!