Technoblade elment

2022.07.05. 18:00

23 évesen halt meg a népszerű youtuber – megosztotta utolsó videóját

Helló mindenki, itt Technoblade. Ha ezt nézitek, akkor meghaltam.

Az évtizede népszerű Minecraft YouTuber, Technoblade 23 évesen rákban elhunyt. YouTube csatornájára feltöltött utolsó üzenetét, „so long nerds” (viszlát, kockák) az édesapja olvasta fel, nyolc óra múlva halott volt.

Technoblade megköszönte 13 millió követőjének és streamertársainak az évek során nyújtott támogatást, és megmondta, hogy az igazi neve Alex. Egészen mostanáig azt hitték a nézők-rajongók, hogy Dave-nek hívják.

Üdv mindenkinek, itt Technoblade. Ha ezt nézitek, én már halott vagyok.

– mondta. „Köszönöm mindenkinek, aki az évek során követte a tartalmaimat. Ha lenne még száz életem, azt hiszem, minden egyes alkalommal azt választanám, hogy újra Technoblade leszek, hiszen azok voltak életem legboldogabb évei.”

Még 2021. augusztusban a csatornájára feltett videóban árulta el, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Elmondása szerint a jobb karja abban az évben júliusban kezdett el fájni, augusztus elején ment orvoshoz, és egy ritka ráktípust, szarkómát diagnosztizáltak nála, amely a test kötőszöveteiben terjed.

Bocsánatot kért, amiért „annyit árucikket kínálgatott”, de elmondta, hogy a bevételből a testvérei főiskolára mehetnek.

Technoblade online áruházában közzétett üzenetben a családja közölte, hogy az árucikkek eladásának egy részét jótékonysági szervezet, az Amerikai Szarkóma Alapítvány javára ajánlják fel. Búcsúvideója cikkünk megjelenésekor 57 millió megtekintésnél tart.

Borítóképünkön Technoblade az utolsó videóján (YouTube)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!