Szuperség

2020.08.07. 18:00

Android mobilon konzolként lehet játszani a Xbox játékokat

Szeptember 15-től Magyarország azon huszonkét ország egyike lesz, melyben bekapcsolják a szolgáltatást.

Forrás: Xbox

Cloud gaming technológia teszi lehetővé, hogy az androidos telefont gyakorlatilag konzolként használva lehessen játszani Xbox játékokat a Microsoft bejelentése szerint.

Az Xbox Game Pass előfizetés használatával nem lesz szükség a külön, dedikált konzolra, száznál több játékot tudnak streamelni a felhasználók Android operációs rendszert futtató mobilról vagy táblagépről, PC-ről – a felhőből.

Olyanokkal lehet majd játszani, mint a Minecraft Dungeons, a Destiny 2 Tell Me Why, a Gears 5, a Yakuza Kiwami 2.

Többmillió játékosra számítanak a szeptemberi indulással bekapcsolt 22 országból: a beugró induláskor 1, aztán havi 15 dollár lesz.

Az új szlogen: csak fogja a telefont, tabletet, vagy üljön a számítógéphez és játsszon, amikor és amivel csak akar. Igaz, arról nem szól a bejelentés, hogy a mókához milyen teljesítményű okoskészülékre van szükség: tartunk tőle, egy gyengébb mobil elvérzik a terhelés alatt.

A lehetőség elérhető lesz androidos készülékeken többek között Ausztria, Belgium, Kanada, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália , Szlovákia, Spanyolország, Dél-Korea, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!