Jó, hogy kapni

2021.10.19. 18:00

Az árképzés csodája az Apple törlőkendője

Egy (azaz 1) mikroszálas kendőt 7 ezer 990 forintért árusít az Apple.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az eredetileg is érdekesen árazott, 19 dolláros (közel 6 ezer Ft) szövetdarabnak az ára nálunk már 7 ezer 990 Ft lett.

Mit tudhat vajon a kendő? A gyártó így írja le: „A puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendővel biztonságosan és hatékonyan tisztíthatsz bármilyen Apple kijelzőt, köztük a nanotexturált üvegűeket is.”

Ha bármikor elfogott volna valakit a szorongás, hogy mivel tudná biztonságosan letörölni az ujjlenyomatait a kütyüje kijelzőjéről, itt a megoldás. Az Apple az új MacBook Prók, az M1 Pro és Max chipek, valamint a harmadik generációs AirPods bemutatója után kezdte el árulni ezt a kendőt.

A nem részletezett összetételű anyagból készülő kendő külön lesz megvásárolható. Nem tudni, hogy azon kívül, hogy Apple-logó van rajta, miben különbözik a többi, pár száz forintos mikroszálas kendőtől.

Mindenesetre külön kell megvásárolni, kivéve, ha (az amerikai Apple oldalán) a Pro Display XDR monitort veszi meg valaki, melynek az induló ára 4999 dollár (1 millió 500 ezer Ft). Ahhoz már ingyen jár.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!