MWC 2019

2019.03.01. 12:10

Bedobta a Honor okostelefon a játékosoknak a Gaming+ technológiát

Ami tovább növeli a grafikus teljesítményt a Honor View20 3D TOF kameráját használó alkalmazásokkal.

Fotó: fonearena

A Honor a legújabb csúcskészüléke, a Honor View20 ugyan már az év elején bemutatkozott Európában, a gyártó a Mobil Világkongresszusra is tartogatott meglepetést a készülékkel kapcsolatban: Barcelonában bejelentették a Gaming+ technológiát, amely további gyorsulást, jobb képminőséget és képmeghatározást, illetve jelentős teljesítménybeli növekedést biztosít a játékosoknak.

Ezeken túl a Honor bejelentette a 3D TOF kamerát használó alkalmazások ökoszisztémáját, amely új korszakot ígér az AR világában.

Játékra hangolva

A Honor és az Epic Games együttműködésének eredményeként a Honor View20 tulajdonosok exkluzív hozzáférést kapnak a Fortnite videójátékban a Honor Guard Outfit kiegészítőhöz. A skin február végétől váltható ki a játékban, amely a telefonos verzión kívül PC-n, illetve konzolon is elérhetővé válik.

Az okostelefon úttörő folyadékhűtő rendszere biztosítja az alacsony hőmérsékletet a játékok alatt, hozzájárulva a gyorsabb teljesítményhez és a hosszabb akkumulátor-élettartamhoz. Azon kevés telefonok egyike, amely

támogatja a játék 60 fps (képkocka/másodperc) verzióját,

ráadásul az Epic Games-szel kötött együttműködés jegyében a Fortnite Unreal 4 motorját a HONOR View20-hoz optimalizálták.

A Gaming+ növeli az általános rendszersebességet a GPU hatékonyságának további javítása, a GPU terhelés-optimalizálása, illetve az AI töltéspredikció révén.

Ezekkel az előnyökkel a Honor View20 a legmagasabb szintű játékteljesítményt nyújtja. A frissítés eredményeképp a Fortnite Vulkan verziója is támogatottá válik a Honor View20 készülékeken, még gyorsabb és kiegyensúlyozottabb eredményt adva a játékosok kezébe.

Beszéljenek magukért a számok

Összességében elmondható, hogy a Gaming+ mintegy 20,34%-kal növeli a SoC energiahatékonyságát is.

A Honor Lab kutatási adatai szerint a HONOR View20 átlagos fps értéke a legmagasabb az okostelefon piacon: amellett, hogy a vezető okostelefonok közül a HONOR View20 képes a legmagasabb átlagos képsebesség elérésére, a legalacsonyabb rázkódási értéket is ez a készülék produkálja.

Telefon típus

Átlagos fps érték

Jitter érték (remegés)

HONOR View20

59.13

2.82%

iPhone XS Max

45.1

5.73%

Samsung Note 9

46

11.76%

OnePlus 6T

57.2

6.95%

A játékosok január végétől a Fortnite alkalmazás letöltése után a Beállításokban aktiválhatják a magasabb képkocka/másodperc sebességet a minden eddiginél kedvezőbb futásteljesítményért.

Stabilabb kapcsolat, AR játékok

A gyár fejlesztőcsapata arra törekszik, hogy újszerű technológiákkal nyújtson megoldást a gamer közösség gyakran hangoztatott problémáira. A View20 mesterséges intelligenciával támogatott tripla-antennás Wi-Fi technológiát tartalmaz, amely jelentősen csökkenti a lagolást a játékmenet során.

A mérnökök a telefon tartásának tanulmányozásával, valamint a kéz internetkapcsolatra gyakorolt hatásával fejlesztették ki a megoldást.

A View20 3D-s hátlapi kamerája a készüléket egy mozgásvezérelt játékkonzollá képes alakítani, amely 3D-s játékok támogatásával lehetővé teszi, hogy részesei legyünk az élménynek. A mozgásvezérelt játékok eléréséhez a felhasználók speciális dokkolóval, valamint HDMI kábellel csatlakoztathatják készüléküket a TV-hez, de zökkentőmentesen kapcsolódhatnak a TV-hez vezeték nélküli hálózaton is.

Ezeket a játékokat futtatja

Technológiai megoldásaival a View20 olyan népszerű játékokat támogat, mint a Fortnite, PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds), AOV (Arena of Valor), ROS (Rules of Survival), Mobile Legends: Bang Bang, Vainglory és az Asphalt 9: Legend.

A telefont intenzív játékra, köztük multiplayer ütközetekre optimalizálták, a készülék kifinomult, érzékeny irányítással finomítja a játékot.

Borítókép: Fonearena

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!