Júniusban érkezik hazánkba

2020.05.30. 06:00

Egy gyermekbarát és egy csúcstablet jön a Huawei-től

Az ultrakönnyű MatePad T 8 hüvelykes kijelzővel és nagy teljesítménnyel érkezik: utóbbiról nyolcmagos processzor és 5100mAh-s akkumulátor gondoskodik.

Forrás: Shutterstock

A tablet Gyereksarok funkciója

szemvédelemmel, gyerekfelügyelettel és egyéb beépített megoldásokkal nyújt védelmet a legkisebbek számára is.

Köszönhetően a mindössze 4.9 mm-es, ultravékony káváinak – imponáló, 80 százalékos képernyő-test arányú, 8 hüvelyes kijelzővel rendelkezik, mindössze 310 gramm: akár egy kézzel is lehet használni.

Zavartalan használatát az erős, a készülék chipkészletével együttműködő 5100mAH-s akkumulátor biztosítja, ami 12 órás folyamatos videózást, vagy hatszáz órányi készenléti időt tesz lehetővé felhasználója számára. A tabletet nyolcmagos processzorral szerelte fel a gyártó, maximális órajele a 2,0 GHz-t is elérheti.

A készüléken az EMUI 10.0.1 felhasználói felület fut, amely számos intelligens funkciót biztosít, és gyors válaszadásra optimalizálja az Android operációs rendszert. Az új Sötét Mód kíméli a felhasználó szemét, az ikonok magazinszerű elrendezése pedig komfortossá teszi a készülék használatát. Az úgynevezett Morandi-árnyalatokkal – amelyek áttetsző, letisztult színeket ötvöznek – az EMUI 10 még elegánsabbá vált, olvasása pihentetőbb, mint a korábbi verziókban.

A MatePad T 8 Szemvédelem mód optimalizálja a rendszer színhőmérsékletét, ezt manuálisan is lehet állítani, de automatikusan is váltja a képernyő üzemmódját.

A kicsikre összpontosítva

A tablet előre kialakított Gyereksarkában a szülők beállíthatják, hogy

mikor, mennyi időn át és milyen tartalmakhoz engednek hozzáférést a gyermekeiknek,

akik számos olyan, kifejezetten az ő igényeikre szabott app közül is választhatnak, mint például a gyerek színező.

A Gyereksarok funkció emellett négy szemvédő módot is tartalmaz, figyelmeztet a bukkanós utakra, az eBook mód pedig további kényelmet biztosít az olvasásban.

Magyarországra jön a csúcstablet is

A Huawei új prémium tabletje, a februárban bemutatott MatePad Pro júniustól szintén elérhető lesz.

A 90%-os képernyő-test arányú, 10,8 hüvelykes FullView kijelzőjű készülék nemcsak kivételes vizuális élményeket kínál, hanem a Kirin 990 processzornak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően

rendkívül nagy teljesítményre képes.

Ez a tablet társ a munkában: a Huawei Share funkcióval könnyedén összekapcsolható más eszközökkel, lehetővé téve a két készülékes munkavégzést, a fájlok szerkesztését és mozgatását az eszközök között. A készülékhez intelligens M-Pen toll is kapható.

A Huawei MatePad T 8 Wifi 2 + 16 GB és LTE 2 + 16 GB verzióban június 5-től elérhető a magyar boltok polcain. A MatePad T 8 Wifi 2 + 16 GB elővételben 44.990, míg a MatePad T 8 LTE 2 + 16 GB verzió 49.990 forintért lesz kapható.

A csúcstablethez ajándék M-Pen tollal és billentyűzettel elővételben 246.990 forintért lehet hozzájutni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!