Nem csak szépít

2020.03.22. 06:00

Érkezik a Honor mobilokra a Magic UI 3.0 frissítés

Egységes felhasználói élmény, praktikusabb kameraalkalmazás és több új biztonsági funkció jön.

Forrás: Honor

A Honor bejelentette, hogy megkezdődött a Magic UI 3.0 (EMUI 10.0) frissítés kiadása a Honor 20, a Honor 20 Pro, a Honor View 20 és a Honor 9X készülékekre.

Az új kezelőfelület használat közben finomabb visszajelzést ad a felhasználói utasításokra, így az alkalmazások közötti váltás is egyenletesebb. A sötét mód (Dark Mode) az akkumulátor mellett a szemet is kíméli. A telefon könnyedén csatlakoztatható laptophoz az NFC és a WiFi bekapcsolásával, és Bluetooth-szal vagy QR kódos párosítással egyszerűen másolhatók át képek és fájlok egyik eszközről a másikra.

Frissülő kameraalkalmazás

A különböző filtereket a fénykép elkészítése előtt is megtekinthetjük a telefon kijelzőjén. Mindemellett a kamera új, modernebb megjelenést kapott, és a zoom bar is láthatóbb lett. A videók rögzítését olyan eszközök segítik, mint a látható rács, a vízszintjelző és az időzítő.

Biztonsági újdonságok

A Magic UI 3.0-val rendelkező készülékek biztonságát saját fejlesztésű, megbízható végrehajtási környezet (Trusted Exection Environment) őrzi. A mikrokernel a nemzetközi felhasználói eszközökre szánt operációs rendszerek közül az elérhető legmagasabb szintű CC EAL5+ biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A személyes adatok védelme érdekében az eszközök közötti kapcsolatok létesítését, adatátvitelt és információtárolást titkosítottan, védett környezetben végző Magic UI 3.0 támogatja a sztenderdizált alkalmazás engedélyek kezelését.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!