Négylencsés kamerával

2020.10.20. 06:00

Fiataloknak készült a Huawei legújabb, jó árú mobilja

Hatalmas akkumulátora és Full HD kijelzője egész napos tartalomfogyasztást ígér.

Forrás: Shutterstock

A P sorozat legújabb készüléke, a Huawei P smart 2021 okostelefon felső kategóriás anyaghasználatot idéző, letisztult vonalvezetésű modell. Ívelt Full HD kijelzővel, professzionális kékfény-szűrő-technológiával, mesterséges intelligencia által vezérelt négykamerás rendszerrel, gyorstöltéssel és 5000 mAh-s akkumulátorral.

Igazoltan szemkímélő megoldás lett

A mobil 6,67 hüvelykes Full HD felbontású, ívelt kijelzőt kapott. A 2400x1080 felbontású megjelenítő hatékony kékfény-szűrési-technológiáját a TÜV Rheinland tanúsította. Az oldalt elhelyezett ujjlenyomat-olvasó gyors és biztonságos feloldási lehetőséget kínál.

A továbbfejlesztett 22,5 wattos SuperCharge gyorstöltés mindössze tízpercnyi töltéssel kétórányi használati időt biztosít. A beépített 5000 mAh-s, nagy kapacitású akkumulátorral a készüléken akár egész nap nézhetők az online videós tartalmak.

Ütős kamera, többlencsés zajszűrés

A készülékben a gyártó már megszokott, professzionális, négy lencséből álló kamerarendszere kapott helyet. A 48 MP-es főkamerával és félhüvelykes szenzorral nagy felbontású fényképek készíthetők. A több lencsének köszönhetően drasztikusan csökken a képzaj, ezáltal javul a képminőség. Az előlapi 8 MP-es szelfikamerát mesterséges intelligenciával hajtott szépítőfunkciók segítik. A 120 fokos ultraszéles látószögű lencse pedig csoport-, illetve tájképek készítésekor lehet segítség.

A nagy felbontásnak és az AI technológiának köszönhetően a készülék az éjszakai fotózás területén is kimagasló képességekkel bír: a multi-frame zajcsökkentéssel sötétben is tiszta képeket lehet készíteni.

Nagy tárhely, nagyobb teljesítmény

A 128 GB belső tárhely külső memóriakártyával 512 GB-ra is növelhető. A nyolcmagos processzor könnyedén futtatja a Huawei saját operációs rendszerét, az EMUI 10.1-et.

A készüléken előre telepítve megtalálható a Huawei alkalmazásáruháza, az AppGallery, amely 18 kategóriában kínál sok százezer népszerű nemzetközi és magyar alkalmazást a szórakozástól kezdve az oktatáson át egészen az üzleti programokig. Az appok keresésének megkönnyítésére és a letöltés egyszerűsítésére a Petal Search alkalmazáskereső szolgál.

A P smart 2021 mobilt 89 990 forintért árulják. Az előrendelésben vásárlóknak számos üzletben ajándék Freebuds 3i vezeték nélküli fülhallgatót is adnak 38 990 forint értékben.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!