Lehet kicsit olcsóbb?

2020.01.18. 18:00

Hamarosan Magyarországra ér a Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

Olyan prémium megoldásokkal, mint a legújabb kameratechnológia, a Note egyedi S Penje, a totális kijelző és a hosszabb üzemidejű akkumulátor.

Forrás: Shutterstock

Az elérhető áron érkező Galaxy Lite készülékek egyedi funkciók egész sorát kínálják a felhasználók számára a Samsung kameratechnológiájának segítségével.

Három kamerával szerelték fel

A Galaxy S10 Lite Ultraszéles látószögű és Makro kamerával, valamint Szuperstabil optikai képstabilizációval (OIS) rendelkezik. A Szuperstabil optikai stabilizáló magasabb stabilitást nyújt az akciófotók- és videók felvételénél.

Az Ultraszéles látószögű kamera látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, az előlapi- és hátlapi nagyfelbontású kamerákkal pedig az apróbb részletek is kivehetők lesznek.

Megkapta az S Pent

A Galaxy Note10 Lite a Bluetooth Low-Energy (BLE) támogatásnak köszönhetően az S Pen egyetlen kattintásával prezentációk vagy videó indítható el, vagy fotózni lehet.

Az úgynevezett Mozdulatokkal az S Pen egyedi funkciói könnyedén elérhetők és használhatók. A Samsung Notes alkalmazással a jegyzetelés könnyebb és gyorsabb lesz, akár útközben is, és még a kézírás is könnyedén szerkeszthető és megosztható szöveggé alakítható.

Mindkét készülék kapott prémium funkciókat, köztük a határtalan Infinity-O kijelzőt – 6,7 hüvelykes képernyővel. Ezen kívül pedig nagyobb, hosszan tartó, 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkeznek.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!