300 wattos

2021.10.26. 12:30

Igen ütős lett a Hisense új hangprojektora

A HS312 névre hallgató modell hat hangszóróval és egy különálló aktív mélynyomóval rendelkezik, támogatja a Dolby Atmos hangtechnológiát, továbbá 300 wattos összteljesítménnyel biztosítja a különleges, egész teret betöltő hangélményt.

Forrás: Hisense

Tiszta hangzás, dübörgő basszus

A minimalista kialakítású soundbarba épített hat hangszórónak és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően a készülékből

a hang nem csak szemből, valamint a hátsó és oldalsó hangszórókból érzékelhető, hanem felülről is.

Ennek következtében a modell tökéletes térhatású akusztikai érzetet ad, és a nagyobb nyitott tereket is képes betölteni. A mélyebb hangprofilról és az erőteljes basszusról a gyártó egy külön vezeték nélküli mélynyomóval gondoskodott, mindehhez pedig 300 wattos összteljesítmény (soundbar: 6x30=180W, mélyláda: 120W) társul, amely a szoba bármelyik részén ülve intenzív, erőteljes hangzást biztosít.

A 4K tévék társa

A Hisense HS312 Soundbar egyetlen HDMI vagy optikai kábelen keresztül csatlakozik a tévékhez, a bépített 4K Pass-Through és a nagy dinamikatartományú jel révén pedig zökkenőmentes 4K-élményt biztosít. A készülék egyszerűen csatlakoztatható továbbá

Bluetooth-on keresztül tablethez, mobilhoz vagy számítógéphez is.

A különböző jelenetek eltérő hangigényére is gondolt a gyártó, ezért többféle hangüzemmódot kínál a modell, melyekkel könnyen elérhető az ideális hangmoduláció akár zenehallgatásról, filmnézésről vagy sportesemények közvetítéséről van szó.

A Hisense legújabb hangprojektora 119 990 forintos áron érhető el.

Borítóképükön a Hisense hangprojektora

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!