Samsung Galaxy Z Fold2

2020.09.02. 11:43

Ilyen mobil nem lesz mindenkinek a kezében

Sokféle határt dönget a Samsung legújabb csúcsmobilja, technológiai megoldásaiban és sajnos az árában is.

Forrás: Samsung

A Samsung bemutatta a kihajtható kategória meghatározó újdonságát, az új Samsung Galaxy Z Fold2 okostelefont. A kifinomult megoldásokkal és egyedi innovációkkal érkező okostelefon elegáns megoldás a legújabb csúcstechnológát kereső felhasználóknak.

Nagyobb lett a fedlapi kijelző, hatalmasra nőtt a főképernyő.

A Galaxy Z Fold2 esetében mindenféle szempontból meghatározó a merész formavilág, ami továbbfejlesztett mérnöki megoldásokkal párosul.

Magával ragadó tartalom a teljes képernyőn

A 6,2 colos Infinity-O kijelzős Fedlapi kijelző teljes értékű felületként használható, így a felhasználók ellenőrizhetik az e-mailjeiket, használhatják a navigációt vagy akár rövidebb videókat is megnézhetnek anélkül, hogy kihajtanák a készüléket.

Fotó: Samsung

A kihajtva 7,6 colos Főképernyőn a minimálisra csökkentett káváknak, a kijelzőbe belesimuló Előlapi kamerának és a 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően különleges élményt jelent a különböző tartalmak közötti böngészés vagy a játék. Sztereó effektek és a dual hangszórók tiszta hanggal teszi teljessé a zenehallgatást.

Időtálló kialakítást ígér a gyártó

A Galaxy Z Fold2 keskeny kialakítással és kifinomult részletekkel érkezik, amelyek egyedi, prémium megjelenést biztosítanak a készüléknek.

Fotó: Samsung

A Főképernyőn alkalmazott Ultravékony üveg (UTG) letisztult megoldásokat tesz elérhetővé és kellemesebb tapintású felületet eredményez. A formatervezés központi megoldása a Rejtett zsanér, amely tökéletesen illeszkedik a készülékházba, a CAM mechanizmusnak köszönhetően pedig stabilan tartja az eszközt, így teljesen új megoldásokat tesz lehetővé Hajlított módban.

Fotó: Samsung

A Galaxy Z Fold2 a Galaxy Z Flip-ben bemutatott seprű technológiával érkezik, amely eltávolítja a port és az apró részecskéket a készülékház és a zsanér közül. A Samsung harmadik generációs fejlesztéseinek köszönhetően a Z Fold2 esetében a mechanizmus a korábbinál jóval kisebb helyen fér el, miközben nagyobb védelmet nyújt a készüléknek. A Galaxy Z Fold2 Rejtett zsanérja teljesen új vágási technológiával, módosított rost elrendezéssel és sűrűséggel készül.

Ez a hajlékonyság előnye

Hajlított módban minden eddiginél egyszerűbb a különböző tartalmak rögzítése és azok valós idejű visszanézése. A Rögzítés nézet móddal a felhasználóknak ehhez a Kamera alkalmazást sem kell elhagyniuk. A Főképernyő alsó felén megjelenik az elkészült fotó vagy videó, vagy a legutóbbi öt felvétel, a felső részen pedig az éppen rögzített anyag előnézete látható.

A Főképernyő és a Fedlapi kijelző egyszerre is használható a Duál előnézet funkcióval, így mindkét fél láthatja, milyen lesz a kész fotó. A Z Fold2 hajlékonyságának köszönhetően kiemelkedő minőségű szelfik is készíthetők a Hátlapi kamerákkal, miközben a Fedlapi kijelzőn beállítható a kompozíció, akár egy tükörrel.

A Z Fold2-vel a felhasználók a teljeskörű 5G kompatibilitásnak köszönhetően ultragyors 5G sebességet érhetnek el, a 4500 mAh kapacitású Intelligens akkumulátor és a Szupergyors töltés pedig abban segít, hogy több feladatot fejezhessenek be anélkül, hogy aggódni kellene az akkumulátor élettartama miatt.

Ehhez azért vaskos pénztárca kell

A készülék Magyarországon Misztikus Fekete és Misztikus Bronz árnyalatokban már előrendelhető, a boltokba szeptember 18-án érkezik. A 256 GB belső tárhellyel rendelkező, Dual SIM-es változat a hazai áruházakban 10 forint híján 750 ezer Ft-ba kerül.

Borítóképünkön a készülék összecsukott állapotban látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!