6,7 hüvelykes kijelző

2019.03.31. 18:00

Kifejezetten fiataloknak szánja ezt a méretes mobilt a Samsung

Sok találgatás és híresztelés után a koreai óriásvállalat végre közzétette a Galaxy A70 mobil legfontosabb adatait.

Ahogy az ma kell, az okostelefon nagy méretű Infinity Display kijelzővel, továbbfejlesztett tripla kamerával, erős akkumulátorral és zökkenőmentes csatlakoztathatósággal érkezik.

A készüléket a digitális bennszülötteknek hívott, legifjabb korosztály számára tervezték: nekik a legfontosabb, hogy valós időben és kiemelkedő minőségben oszthassák meg életük legfontosabb pillanatait a világgal.

Végtelenbe nyúló, méretes kijelzővel

6,7 hüvelykes Infinity-U Display kijelzőjével (csepp alakú notch a tetején) ez a mobil az eddigi legnagyobb a Galaxy A szériában. Ergonomikus kialakítása és 20:9 képaránya divatos, s a gyártó ígérete szerint a telefon fogása ebben a méretben is végig biztos maradhat.

Négy egyedi színben várható, a korall mellett kék, fekete és fehér árnyalatokban. A készülékek borítása prizma effektust kapott, így a rá eső fénytől függően különböző színátmenetekben pompázik.

Képállítás exponálás előtt és után

Az A70 továbbfejlesztett tripla kamerája 32 megapixeles szupernagy felbontású előlapi és hátlapi lencsékkel érkezik. A mélységérzékelővel ellátott lencse lehetőséget biztosít, hogy a kép elkészítése előtt és után is állíthassunk a mélységélességen és a fókuszon.

A 8 megapixeles ultraszéles lencsék használatával a felhasználók pedig azt adhatják vissza képeiken, amit az emberi szem is lát.

Jelenet-optimalizálója akár húsz jelenetet is képes felismerni és intuitívan feljavítani, a Hibaérzékelés funkció pedig még a kép elkészítése előtt automatikusan azonosítja a hibákat.

Egész nap lehet osztani és posztolni

A folyamatos jelenléthez nagy teljesítményű, 4500 mAH kapacitású akkumulátor biztosítja a szuflát, s mikor lemerül a készülék, a 25 wattos Szupergyors töltés lehetővé teszi, hogy a felhasználók mielőbb visszatérhessenek teendőik intézéséhez.

Mondani sem kell, hogy a divatnak megfelelően az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőn helyezték el.

A Galaxy A széria új tagjait április 10-én, a Galaxy A eseményen mutatják be.

Borítókép: Samsung

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!