Árverseny képes

2020.01.22. 12:04

Lefogadjuk, megint nagyot fog álmodni a OnePlus mobilja

Mondhatni, villantott egyet a cég ügyvezetője, hogy mit tud a 120 Hz-es Fluid Display kijelzője.

Forrás: OnePlus

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője mindig szereti megszellőztetni, hogy mire készül a OnePlus. Legutóbb a 120 Hz-es Fluid Display kijelzőről árulkodott, ami a OnePlus 8 Pro esetében már a mozgásinterpolációt is engedélyezi.

If you’ve seen high-quality TVs, you’re no stranger to MEMC. We’ve created a custom MEMC chip that can push ordinary 30fps video up to 120, so any video gets the full advantage of our 120Hz Fluid Display. pic.twitter.com/YPD3fw5uOn

Ez azt jelenti, hogy a készülék MEMC chipje képes lesz extra képkockákat szimulálni akkor is, ha csak 30 vagy 60 fps értékű videót nézünk. A funkció a csúcskategóriás tévék és Hollywood egyik jellemzője – mutat rá az Origo.

A 120 Hz-es panel tudásáról pedig összehasonlító kedvcsinálót mutatott már Pete Lau. Persze a jobb összehasonlításért le kellett lassítani a felvételt.

The OnePlus 120Hz Fluid Display: The smoothest, most effortless scrolling experience ever on a smartphone. pic.twitter.com/I4FWP64NfO

A OnePlus 8 Pro fúrt szelfikamerával, négy hátsó kamerával és OnePlus 7 Pro-szerű dizájnnal érkezik majd, de még mindig nem tudni, hogy mikor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!