ich weiss es nicht

2019.10.23. 09:42

Mesterséges intelligencia készítette Till Lindemann új klipjét (videó)

A GAN (generatív ellenséges hálózat – generative adversarial networks) technológia lényege, hogy az algoritmusok versenyeznek egymással, hogy az emberi agyhoz hasonlóan kreatív tartalmat hozzanak létre.

Till Lindemann, lead vocalist of the band Rammstein, performs on stage of the HDI-Arena stadium in Hanover, northern Germany, during a concert of the band's "Europa Stadion Tour" on July 2, 2019. (Photo by Christophe Gateau / DPA / AFP) / Germany OUT / RESTRICTED TO EDITORIAL USE IN CONNECTION WITH REPORTS OF RAMMSTEIN'S EUROPA STADION TOUR 2019

Forrás: DPA/AFP

Fotó: Christophe Gateau

Novemberben jelenik meg a 2015-ös Skills In Pills album folytatása – írja a hammerworld.hu.

A Rammstein énekes Till Lindemann, valamint a Hypocrisy és a Pain éléről ismert Peter Tägtgren közös projektjének első albuma Skills In Pills címmel jött ki 2015 nyarán, a folytatás, a második Lindemann nagylemez pedig november 22-én jelenik meg, a címe F & M (Frau & Mann) lesz.

A Steh Auf című első előzetes dal után pénteken kijött a második teljes nóta is, az Ich weiß es nicht, amelyhez most

megérkezett egy különleges klip is, amelyet teljes egészében Mesterséges Intelligencia (MI, AI) alkotott.

A GAN (generatív ellenséges hálózat – generative adversarial networks) technológia lényege, hogy az algoritmusok versenyeznek egymással. A MI két, egymással vetélkedő hálózatot használ fel az információk „ütköztetéséhez”, hogy az emberi agyhoz hasonlóan – amelyben az új ötletek meglévő ismeretek, korábbi gondolatok hirtelen találkozásából születnek – kreatív tartalmat hozzon létre.

Érdekes módon, nem a korábban felvillantott Blut dallal jöttek elő. Ellentétben az első lemezzel, a F & M dalaiban Till az anyanyelvén, németül énekel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!