Jó kis trutyi

2019.03.09. 06:00

Most még ingyen beszerezhető egy családbarát játék

Március 21-ig van idő: aki eddig regisztrál, ingyen jut az Epic új játékához.

Forrás: Shutterstock

Menetrend szerint megérkezett a decemberben indult Epic Games Store legújabb ingyenjátéka. A Slime Racher című mókát most „örökre” ingyen be lehet szerezni.

A különben 19,99 eurós, mostanra a kétmilliós eladást is átlépett játék az elmúlt évek egyik legfurább alkotása, írja az Origo. A játékosoknak ebben egy idegen bolygón kell állati lényeket tenyészteni és farmerkedni, részben színes trutyiszerűségek gyűjtögetésével.

A Slime Racher belső nézetes, családbarát sandbox játék.

Rendszerigénye kifejezetten alacsony, a fejlesztő szerint kétmagos és 2,2 GHz-es processzor, 4 GB memória, legalább 512 MB-os és DirectX 11-es videokártya, 1 GB szabad hely, továbbá Windows 7 vagy újabb Windows kell a futtatásához.

Megkaparintásához mindössze egy ingyen regisztrálható Epic Games Store felhasználói fiókra van szükség. A boltba való belépés után csak rá kell kattintani a játék oldalán lévő Free feliratra, és nulla euróért vásárolni.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!