Pénztárcabarát okosmobil

2020.07.04. 06:00

Samsung A31: négy kamera, nagy akku, jó ár

Infinity-U kijelzővel és hatalmas, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelték a Galaxy A31 okostelefont.

Forrás: Shutterstock

A gyártó törekvése az A szériával a jó ár-érték arány elérése minél több prémium funkcióival. Esetünkben ez most 99 ezer 990 forintos árcédulát jelent.

A nem kevesebb, mint 6,4 hüvelykes Infinity-U kijelzőn a széles képaránynak köszönhetően a tartalom kávától káváig kitölti a képernyőt. A videók, játékok és élő közvetítések FHD+ Super AMOLED minőségben jelennek meg.

A kijelző egy mindössze 8,6 mm vastag vázba épül be.

A Galaxy A31 48 MP főkamerájával nagy felbontású képek és videók készíthetők. A 123 fokos látószögű, 8 MP, Ultraszéles kamerával pedig még több részlet örökíthető meg. Az 5 MP Makro kamera a tiszta közeli felvételeket, míg az 5 MP mélységérzékelő az Élő Fókusz módot biztosítja a felhasználóknak, hogy a képek témája még hangsúlyosabb lehessen.

Most igazán tett az üzemidőért a gyártó: az 5000 mAh kapacitású akkumulátorával az üzemidőbe belefér a streamelés, a tartalmak folyamatos megosztása és rengeteg játék is. Alacsonyabb töltöttségnél a 15 wattos Gyorstöltéssel akár már 30 perc alatt egy egész napra elegendő töltést kap a készülék.

A Galaxy A31 továbbfejlesztett nyolcmagos processzorral, 4 GB memóriával és MI alapú Game Booster technológiával érkezik. A 64 GB belső tárhely mellett a készülék kapacitása akár 512 GB-ig bővíthető, így a felhasználóknak nem kell tartalmakat törölniük, ha újakat mentenének el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!