Minden kapcsolódik

2020.09.06. 06:00

Samsung: „Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan”

Különleges virtuális megoldással jelentette be a koreai óriáscég a legújabb fejlesztéseit a mobiltechnológia, a viselhető okoseszközök, a TV- és audiomegoldások és az intelligens háztartási berendezések terén.

Forrás: Samsung

A Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan eseményen a vállalat bemutatta, miként változtathatják meg a csatlakoztatott eszközök a felhasználók életmódját.

A konferencián készülékek egész sorát mutatták be.

A legújabb okos projektor, a The Premiere különleges házimozi élményt kínál. A projektor 120- és 130 col átlójú kép kivetítésére képes. A készülék belesimul a környezetébe, az erőteljes beépített mélynyomóval, az Acoustic Beam térhangzással és a csúcstechnológiás hármas lézerrel pedig kiemelkedő 4K képminőségre és lenyűgöző hangzásra képes. Magyarországon várhatóan az ősz folyamán lesz elérhető.

A Samsung továbbra is jelentős befektetésekkel fejleszti tovább 8K technológiáját. A Q950T csúcsmodell minden korábbi modellnél keskenyebb televízió. A készülék kialakítását a 99 százalékos kijelző-test arány és a mindössze 15 mm-es oldalsó profil teszi különlegessé.

Mindent a játékért

Az Odyssey széria csúcsát jelentő G9 és G7 modellek a Samsung első 1000 mm-es ívű ívelt monitorjai, amelyek 1 ms válaszidővel és 240 Hz frissítési rátával kölcsönzik a felhasználóknak a játékok hősi szerepét. A HDR10+ QLED képernyők élethű színekkel és kontraszttal keltik életre a játékteret.

A meglévő Odyssey eszközökhöz most az új G5 monitor is csatlakozik, amely Magyarországon a negyedik negyedévben lesz elérhető.

A felhasználók minden eddiginél nagyobb mértékben támaszkodnak a mobileszközökre. Az okoseszközök segítik a kapcsolattartást, az iskolai és munkahelyi feladatok kézben tartását és a jól megérdemelt pihenés közben is a felhasználók mellett állnak. A csatlakoztatott készülékek jelentik a Samsung Galaxy Ökoszisztémájának kulcsát is.

A táblagép-portfólió legújabb tagja, a Galaxy Tab A7 nagyszerű megoldást kínál erre a helyzetre. A 10,4 colos, szimmetrikus, prémium fémbevonatú keretben elhelyezett képernyő elegáns megjelenést biztosít a készüléknek. A 80 százalékos kijelző-test aránynak, a négy Dolby Atmos hangszórónak és a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a Tab A7 erőteljes képi- és hangélményeket biztosít akár otthontól távol is.

Ebben az évben a felhasználók lakása gyakran otthoni konditeremként is funkcionál, valamint az aktivitásmérő viselhető eszközök iránt is megnőtt a kereslet, amelyekkel a felhasználók az egészséges életmód fenntartását segíthetik.

A trendhez igazodik a legújabb viselhető okoseszköz, a Galaxy Fit2. A Galaxy Fit2 edzőpartner, letisztult és könnyű kialakítással, hosszú élettartamú akkumulátorral és fejlett követési funkciókkal.

A készülék automatikusan felismer és nyomon követ akár öt különböző aktivitást, és olyan statisztikákat állít össze, mint az elégetett kalóriák mennyisége, a pulzusszám alakulása vagy a megtett távolság. Figyelemmel kíséri az alvást is, erről napi elemzést és Alvási pontszámot készít. A készülék kialakítása segít csökkenteni az izzadást, a 3D üveg kijelző pedig több mint 70 különböző számlappal használható. Akár 15, vagy a megfelelő energiatakarékos beállításokkal 21 napig is bírja anélkül, hogy újra kellene tölteni.

A Galaxy A sorozathoz még ebben az évben egy új 5G okostelefon csatlakozik, ez a Galaxy A42 5G. Az új eszköz az A szériától megszokott minőséget képviseli egyedi kialakításával és Quad Kamerájával. Az A42 5G 6,6 colos Super AMOLED kijelzővel érkezik, és azonnali, szupergyors 5G letöltést és streamelést tesz lehetővé.

Borítóképünkön az okos projektor, a The Premiere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!