E-sport

2019.10.06. 06:00

Samsung monitorokkal vívják a PUBG Európa Ligáját

A liga minden idei meccsét a Samsung legújabb ívelt gaming monitorán, a C27RG5-ön játsszák majd.

A sorozat történetében először fordul elő, hogy ívelt kijelzőt használnak a játékhoz. A monitor az E3 rendezvényen, 2019-en bemutatott CRG5 240 Hz-es frissítési rátával és NVIDIA G-SYNC kompatibilitással biztosít különleges játékélményt.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) Európa Liga a népszerű Battle Royale játék profi európai bajnoksága. A berlini központú sorozat a PUBG Corporation és a Starladder által szervezett hivatalos, 2019-es versenyszezon európai ága.

Az évad harmadik és egyben utolsó fázisában

a világ 16 legjobb e-sport csapata vesz részt.

Olyan világhírű csapatok, mint a FaZe Clan, a Natus Vincere, a Team Liquid, a G2 Esports, a Pittsburgh Knights, a Team SoloMid és a Ninjas in Pyjamas a Samsung C27RG5 monitorain gyakorolnak és versenyeznek majd a 350.000 dollár összdíjazású bajnokságban.

A CRG5 a koreai óriásvállalat első 240 hertzes, ívelt kijelzős monitora

A 27 colos, 1500R ívű CRG5 monitor a villámgyors, 240 Hz frissítési rátának és a RapidCurve technológiának köszönhetően minimálisra csökkenti a kijelző válaszidejét, miközben akadásmentes képet és lenyűgöző játékélményt biztosít.

A 240 Hz frissítési rátával a kijelző gyorsan és akadozásmentesen jeleníti meg még a legyorsabb váltást is, miközben az 1500R mértékű ívnek köszönhetően egy pillantással belátható a teljes képernyő.

Hogy megszűntesse a szakadozást, akadozást és képkésést, a készülékben az NVIDIA G-Sync megoldása szinkronizálja a grafikus vezérlő központi egységét (GPU) és a panelt, így a gamereknek kivételesen dinamikus és zökkenőmentes full HD játékélményben lehet részük.

Borítókép: PUGB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!