Gyerekeket is segít

2021.06.07. 18:15

Szenzációs vizualizációval rukkolt elő egy magyar startup

Kortárs képzőművészek által tervezett prezentációs sablonokat kínál a művészeti startup.

Forrás: Cinepster

A Cinepster animációs prezentációkészítő webalkalmazással a felhasználók valós időben, automatikusan formázva készíthetik el előadásukat 2D-ben és 3D-ben. A bevezető időszakban a sablonok ingyenesen használhatóak, az ismert illusztrátor, Kövecses Anna által tervezett template megvásárlásával a felhasználók az UNICEF Magyarország gyermekvédelmi szervezetet támogatják.

A startup figyelemfelkeltő sablonjait könnyen és gyorsan lehet szerkeszteni: a begépelhető, beilleszthető szöveg betűtípusa fix, a karakterszám és a képméret sem változtatható, viszont garantált a minőségi megjelenés.

Az egyedileg animált prezentációs sablonokat többek között Kreif Zsuzsanna, animációs rendező, illusztrátor, Stark Attila, festő, grafikus, Vöröss Bettina, VFX művész és Kiss Miklós, dizájner, képzőművész tervezte, s az együttműködő művészek köre folyamatosan bővül.

Az illusztrált világokat Fekti Balázs, animációs filmrendező, a MOME Anim oktatója, rektori tanácsadó keltette életre. Olyan animációs filmekre jellemző látványvilágot hozott létre, ami rendhagyónak mondható a prezentációk világában.

A sablonok megalkotásába nemzetközileg elismert illusztrátor, Kövecses Anna is bekapcsolódott. Az általa tervezett „Childhood” template a gyerekkori boldogságot és felhőtlenséget idézi. Anna rendszeres és elkötelezett támogatója a gyerekek megsegítéséért dolgozó hazai és nemzetközi szervezeteknek, ezért is döntött úgy, hogy részt vesz a projektben. A sablonból befolyó összeget teljes egészében az UNICEF Magyarországnak adományozza a Cinepster.

Borítóképünkön Kövecses Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!