művér

2019.11.19. 12:44

Szüzességkapszulákat árultak az Amazonon

Vér az első éjszakára névvel dobták piacra azokat a kapszulákat, melyeket az Amazonról lehetett megrendelni.

Forrás: Shutterstock

A pirula lényege, hogy a menyasszony a nászéjszakán színlelhesse, és a pirulából kioldódó „művérrel” bizonyíthassa, hogy még szűz. A termék hatalmas felháborodást váltott ki Indiában – írja a V4NA.

Dühös üzeneteket kapott az Amazon indiai vásárlóktól, miután elkezdték árulni az i-Virgin termékét, a hüvelyben oldódó „vér” kapszulákat.

Az indiai társadalom egyes rétegeiben ugyanis nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy egy lány szűzen menjen férjhez.

Ráadásul ezt ellenőrzik is, a nászéjszaka után megvizsgálják az ágyat. Ha a lány valóban szűz volt, akkor ennek „nyoma van” a lepedőn, mivel a szűzhártya átszakadása enyhez vérzéssel járhat. Amennyiben nem találnak bizonyítékot a feleség tisztaságára, akkor a vőlegény családja semmisnek nyilváníthatja a házasságot, de akár kártérítést is kérhet.

A nők eme „problémájára” kínál megoldást a kapszula, ami erősen megosztotta az embereket. Sokan nőgyűlölő és patriarchális dolognak nevezték, az Amazont pedig felelőtlennek, hogy ilyen, a nők elnyomását támogató terméket árulnak. Volt azonban, aki szerint a pirula sok nőnek nyújthat segítséget.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!