Hallgassa élőben!

A döntősök már alig várják, hogy megmérkőzzenek az értékes nyereményekért

Hamarosan elérkezik a Megyék Csatája League of Legends és FIFA 21 tornáinak utolsó felvonása, a mindent eldöntő finálék napja.

A játékosok már alig várják, hogy megmérkőzzenek az értékes nyereményekért, amelyeket természetesen élőben követhettek magyar kommentár mellett. Az alábbiakban mindent megtudhattok a menetrendről, a formátumról és a résztvevőkről.

Megyék Csatája League of Legends döntő legfontosabb tudnivalók

December 19-én 11:30-tól indul a közvetítés a Megyék Csatája oldalán, valamint a Megyék Csatája Twitch csatornán. A 30 perces felvezetőműsor után nagyjából 12:00-tól elkezdődik az első mérkőzés. A Budapesti Griffek és a Nógrádi Tollas Vitézek összecsapásai addig tartanak, ameddig valamelyik csapat nem éri el a három győzelmet. A kommentátori székben helyet foglal a magyar LoL e-sport két legendája Pierce és Arwyll is.

Budapesti Griffek (WiLD MultiGaming) játékosai

  • Felső ösvény: wAZIER
  • Dzsungel: SanyaDau
  • Középső ösvény: Sora
  • Lövész: Matebuff
  • Támogató: benen

Nógrádi Tollas Vitézek (Nógrádi Esport Reménység Team) játékosai

  • Felső ösvény: Kubu
  • Dzsungel: Túróstészta
  • Középső ösvény: edru
  • Lövész: Frenna
  • Támogató: Zumei

Megyék Csatája FIFA 21 PS4 döntő legfontosabb tudnivalók

A finálé felvezetőműsora december 19-én 15:30-kor kezdődik, az első összecsapás 16:00-kor rajtol el. A kommentátori székben TZeus, luckeY és Bazska foglalnak helyet. A nap főszereplői Endline03 és HorvathG_ lesznek, azaz a Csongrádi Turulok és a Tolnai Hercegek küzdelmén izgulhattok a többi nézővel együtt. Az a játékos hódítja el a bajnoki címet, amelyik hamarabb megszerzi a második győzelmét.

Megyék Csatája FIFA 21 Xbox döntő legfontosabb tudnivalók

Amint vége a PS4 döntőnek, máris indul az Xbox finálé előtti felvezetőműsor. Nagyjából 17:30 körül kezdődik majd el Gabinho (Budapesti Griffek) és Sero (Bács-Kiskun Betyárok) párharcának első mérkőzése. A szabályok változatlanok, az a játékos gazdagodik a 100 000 forintos főnyereménnyel, amelyik neve mellett hamarabb szerepel két győztes meccs.

A Megyék Csatája mindkét FIFA 21 döntőjét a Megyék Csatája Facebook oldalán követhetitek élőben!

Hozzászólások

meglepő adatok / 15 perce
Zacher Gábor elárulta, hány oltott, és hány oltatlan van az új fertőzöttek között
siker
Rasovszky Kristóf győzött Kanadában
labdarúgás / 19 perce
Z. K., K. P.
Visszavághat a Siófok a házigazda pécsieknek
A legutóbbi szezonban oda-vissza nyert az akkor újonc Pécs a Siófok ellen, ám ezúttal nincsenek jó passz­ban a piros-feketék, hiszen 8 bajnokin 9 pontot szereztek úgy, hogy ötször hazai pályán játszhattak.
kézilabda
Sonline
Jöhet az első siófoki diadal
Nagyüzem lesz a szombaton a somogyi élvonalbeli kézilabdában; a férfiaknál a Csurgó a bajnok a Pick Szeged otthonában, az újonc NEKA Budakalászon lép pályára 17 órakor. A nőknél a Siófok KC a Szombathelyt fogadja az első siker reményében, 18 órakor.
Rasovszky Kristóf
hatalomátvétel / 25 perce
Újabb robbantásos merénylet történt Kelet-Afganisztánban
Legalább egy ember meghalt, hét másik pedig megsebesülta robbanásban.