megyék csatája

2020.10.21. 18:45

Kövesd velünk élőben a somogyi LoL döntőt!

Élőben, magyar nyelven követheted a Megyék Csatája League of Legends tornájának Somogy megyei döntőjét. Szurkolj Te is megyénk e-sport játékosainak!

Sonline

Máris itt a Megyék Csatája League of Legends megyei döntője, ahol Somogy képviselői küzdenek meg a továbbjutásért szerdán 21 órai kezdettel.

A Megyék Csatája Magyarország első, megyei szintű országos e-sport tornája, amely egyedülálló módon a lokális e-sport közösségek megszólítására törekszik League of Legends-ben és FIFA 21-ben egyaránt, előbbiben 700, utóbbiban 300 ezer forintos összdíjazással.

A verseny a megyei selejtezők döntőjénél tart, melynek tétje, hogy ki képviselheti majd a megyét a Megyék Csatájában.

Az e-sport torna 21 órakor kezdődő összecsapásán a Hollow Force és az OKTAT csapata küzdenek a továbbjutásért.

A két csapat felállása a következő:

Hollow Force: Beni99, Marcell, hwfkennedy, nagy9075, CsakSali.

OKTAT: POWNrr, kha_roly, Vitya, Támogatamás, Spigy .

Itt tudod követni a mérkőzéseket

Nincs más dolgod, mint ellátogatni a Twitch oldalára, ahol a Megyék Csatája csatornáját kell felkeresned. Egy gyors regisztráció után máris részt vehetsz a csevegésben, bekövetheted a csatornát, sőt fel is iratkozhatsz, ha szeretnéd támogatni az eseményt. Ha csak nézni szeretnéd, akkor az alábbi ablakban egyszerűen csak kattints a lejátszásra.

Tarts velünk ma is, szurkoljunk együtt az ország feltörekvő e-sportolóinak! Továbbá érdemes a Megyék Csatája Facebook és Instagram oldalát is követni a legfrissebb hírekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!