Egyperces

2016.09.30. 16:05

Fantasztikus esküvői fotót lőtt egy drón – véletlenül

Ezzel a képpel a gép tulajdonképpen megreformálta a műfajt.

BAMA

Brandon Li videós Hong Kongban tesztelte új drónját, a naplementét videózta, de a szerkezet merülni kezdett, így inkább hazafele kormányozta. Út közben lefelé fordította a kamerát, hogy újabb szögből rögzíthesse a naplemente fényeit, akkor húzott el a gép a tetőkertben kiterült ifjú pár felett, és készítette el a fantasztikus, formabontó esküvői fotót.

Brandon Li (@brandon_l_li) által közzétett fénykép,

Li azt mondja, menet közben fel se tűnt neki a jelenet, csak utólag, mikor átnézte a felvételeket otthon. Akkor viszont teljesen rápörgött a képre, kinagyította, letisztította, és a pár lábánál lévő ruhákat vagy az ott álló embert – nem tudta pontosan kivenni a filmről, hogy melyikről van szó – leretusálta, majd a kész anyagot megosztotta a közösségi médiában. Most arra vár, hátha jelentkezik a pár, és nagyban is odaadhatja nekik a képet.

Az év másik legjobb esküvői fotója szintén véletlenül készült el, igaz, azt ember lőtte: egy túrázó fényképész botlott bele egy friss házaspárba a Yosemite Nemzeti Parkban, és exponált. Az a páros meglett, de úgy döntöttek, inkább megmaradnának a névtelenségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!