united airlines

2018.03.15. 13:40

Nagyon rossz helyre röpítették egy család juhászkutyáját

Újabb kínos, állatot érintő malőr történt a United Airlines amerikai légitársaságnál, amely tévedésből Japánba szállította egy Oregonból hazafelé tartó kansasi család juhászkutyáját a Kansas állambeli Wichita helyett.

Forrás: pixabay.com

Az Irgo nevű tízéves németjuhász 16 órán át repült Narita japán városig, mivel összetévesztették egy német doggal. A légitársaság elismerte a hibát, amely közlése szerint a denveri repülőtéren történt.

A United Airlines bocsánatot kért a történtekért és közölte, hogy a lehető leghamarabb eljuttatják rendeltetési helyükre a házi kedvenceket, az ígéret szerint Irgót csütörtökön éjjel egy magánrepülőgéppel szállítják vissza az Egyesült Államokba.

A légitársaság egy nappal korábban azért került be a hírekbe, mert elpusztult egy kiskutya, amelyet az egyik járat személyzete a fedélzeti poggyásztartóba zárt be. Három órányi repülés után a francia buldog holtan került elő a szellőzés nélküli szűk helyről.

A légitársaság tavaly az utasokkal való lelketlen bánásmód miatt került bírálatok kereszttüzébe.

Borítókép: Pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!