Skandalum

2018.07.25. 21:00

Szolgái elvesztésétől tart az Instagram egyik arab sztárja

Óriási felháborodást váltott ki a világhálón az a videó, amelyet a kuvaiti szépség, Sondos Alqattan tett közzé profilján.

Kuvaitban nemrégiben olyan törvényt hoztak, amely a korábbinál több jogot ad a külföldi vendégmunkásoknak, így például megengedi nekik, hogy megtartsák útlevelüket. Sondos Alqattan, aki kétmilliónál is több követőjét a szépségápolásról szóló tartalmakkal toborozta az Instagramon, luxuskocsijában ülve kommentálta az új jogszabályt, azon méltatlankodva, hogy senki sem téríti meg a kárát, ha a „szolga” útiokmánya birtokában úgy dönt, hogy visszautazik a hazájába – hívta fel a figyelmet az esetre a Daily Mail.

„Miként lehetne olyan szolgád, aki magánál tartja az útlevelét? És ami ennél is rosszabb: minden héten kapnak egy szabadnapot. Ha megszöknek és visszamennek a saját országukba, ki téríti meg a káromat?” – fogalmaz Sondos Alqattan az alábbi felvételen, hangsúlyozva, hogy nem ért egyet a törvénnyel, és hogy nem akar több filippínó cselédet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=K8wBtk9G5Ks

A megdöbbentő kijelentés nagy karriert futott be az interneten, a kommentek egytől egyig elítélték azt, és a nő Instagram-oldalát is ellepték a gyalázkodó megnyilvánulások. Sondos Alqattan ezekre válaszolva a profiljára kitett közleményben azzal mentegetőzik, hogy jól bánik alkalmazottaival, akiknek nincs sok dolguk, és ha valaki nem ismeri őt és a körülményeket, az ne ítélkezzen felette.

Borítóképünkön Sondos Alqattan látható

Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!