szavazásértékelés

2019.10.03. 11:13

Olvasóink szívesen segítenek

A legtöbben nagyszerű dolognak tartják az adakozást, ha tehetik, utalnak pénzt a rászorulóknak.

Forrás: Shutterstock

Ahogy azt mi is megírtuk, összegyűlt a pénz a ritka betegségben szenvedő kisfiú, Zente gyógyulásához. Az országos összefogás kapcsán arra voltunk kíváncsiak, olvasóink hogy állnak az adakozáshoz.

A szavazás végeredményét látva kijelenthetjük, hogy a legtöbb emberben megvan a segítőszándék. Mindenki pénzből él, ki többől, ki kevesebből. Ennek okán még szebb dolog, hogy az emberek többsége nem csak magára, másra is gondol.

Olvasóink 40 százaléka szavazott úgy, hogy nagyszerű dolog az összefogás, nem maradna ki belőle.

Tudjuk, hogy sok kicsi sokra megy, egy kilátástalan helyzetben lévő családnak pedig minden forint számít. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy sokan vannak olyanok, akiknek szintén szüksége lenne a segítségre. Valószínűleg

ők olvasóink 33 százaléka, akik arra szavaztak, hogy ők is rászorulnak, nekik is gyűjtsenek.

Ugyan nem tudhatjuk, ki miért szavazott úgy, ahogy, meg kell jegyeznünk, hogy van olyan helyzet, amely akár magától is megoldódhat és van olyan, amelyik sajnos nem.

Nyilvánvalóan mindenkinek a saját gondja a legnagyobb. Persze, nagyon nehéz, ha valaki épp elveszítette a munkáját vagy nem teheti meg, hogy a gyermekének különórát fizessen, sőt, vannak, akiknek még otthonuk sincs. Ezek a helyzetek azonban lehetnek átmenetiek, idővel megoldódhatnak. Az egészség nem ilyen. Egy ritka betegségben szenvedő kisfiú belehalhat, ha nem kap megfelelő kezelést. Egy szülő számára pedig a legnagyobb kín lehet ezt megélni. Munkát kaphat az ember, pénze lehet több, de egy elveszített életet nem lehet visszahozni.

A voksolók 20 százaléka jelölte meg azt a választ, hogy más jótékony célra szánta az erre fordítható pénzét.

Ehhez nem is kell különösebb kommentár, hiszen sajnos elég sok nehéz helyzetben élő ember, család van, akik igényelnék a támogatást.

Olvasóink 7 százaléka szavazott arra a válaszlehetőségre, hogy Zentének sajnos még nem, de Levinek már adni fog.

Levi egy másik, ugyanebben a betegségben szenvedő kisfiú, akit Szabó Zsófi színésznő karolt fel. Sajnos Zentének és Levinek sok sorstársa van, így csak remélhetjük, hogy az adakozóhajlam nem vész ki az emberekből. Ne felejtsük el: jobb adni, mint kapni!

Ezúton is kérjük kedves olvasóinkat, hogy aki megteheti, továbbra is segítsen a rászorulóknak!

Összegyűlt a 700 millió forint Zente gyógyszerére. Ön is adakozott?

Nagyszerű dolog az összefogás, nem maradnék ki belőle! 40%

Neki sajnos még nem adtam, de Levinek már fogok! 7%

Más jótékony célra szántam most az erre fordítható pénzemet. 20%

Én is rászorulok, inkább nekem is gyűjtsenek! 33%

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!