kukkoló

2020.01.21. 11:39

Lyukat égetett a redőnyre, így leselkedett

A férfi videót is csinált áldozatairól.

Forrás: Shutterstock

Tiltott adatszerzés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emeltek egy 31 éves kunszentmiklósi férfi ellen, aki ottani házak redőnyeire lyukat égetett, majd titokban meglesett és felvételt készített az ott lakókról – közölte a Megyei Főügyészség kedden.

A közlemény szerint a férfi ezzel a módszerrel – szexuális vágya kielégítésére – három fiatal nőt, egy férfit és a barátnőjét, valamint egy családot lesett meg titokban, és róluk fénykép, illetve videofelvételeket készített mobiltelefonjával.

A vádlott emellett egy közösségi oldalon egy alkalmazás segítségével két ismeretlen nő internetes profiljába belépett, kifürkészte az ott tárolt adatokat, a sértettekről készült fényképeket pedig jogosulatlanul lementette.

A járási ügyészség a szabadlábon védekező, büntetlen előéletű vádlottat tiltott adatszerzés bűntettével, valamint információs rendszer vagy adat megsértésének vétségével vádolja – áll a közleményben.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!