bűn, ha itt maradnak

2021.02.04. 07:40

Kiűzheti a muszlimokat Nyugat-Európából a genderpropaganda

Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk Nyugatot és vissza kell térniük hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy gyermekeiket LMBTQ-ügyekről tanítsák.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A V4NA Hírügynökség arról ír, hogy az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy LMBTQ-kérdésekről oktatják a gyerekeket az iskolákban. Még 2019-ben több muszlim is levélben kereste fel az iskolákat, amelyekben

nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak.

Birminghamben, főként a muszlim családok, az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, amiért a diákok olyan könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és meleg családokat mutattak be.

Az LMBTQ-ellenes nézetek a mai napig nem csitultak a szigetországban.

Abdul Rahman Hassam iszlám tudós volt a vendég a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsorban, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.

„Aki tudja, hogy képes migrálni, menjen vissza a hazájába, oda, ahonnan eredetileg származik” – jelentette ki Hassam, hozzátéve, hogy a nyugati országokban maradó muszlimok „vétkeznek”.

Véleménye szerint a muszlim szülők az „ellenségnek” adják a gyerekeiket, akik „tönkreteszik a gondolkodásmódjukat”. Elmondása szerint 4500 olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől.

„Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti” – példálózott Hassam.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!