Magyar Szabadidősport Szövetség

2021.08.25. 22:20

Próbálja ki ingyenes programokon a legkülönbözőbb sportágakat!

A szervezők a család összes tagjának biztosítanak mozgáslehetőséget.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szeptember 18-ig öt helyszínen zajlik az Országos Családi Mozgásfesztivál, amelynek keretében Tatabányán, Sopronban, Budapesten, Szegeden és Salgótarjánban helyszínenként legalább 20 sportágat lehet kipróbálni. A rendezvény keretében egészségi állapotfelmérést és tanácsadást is végeznek a szakemberek.

Augusztus végéig a Magyar Szabadidősport Szövetség tagszervezeteivel közösen összesen 123 sport- és egészségmegőrző programot bonyolít le a Nyári Sportmámor eseménysorozathoz kapcsolódóan.

Valljuk, hogy a sport mindenkié, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindenki találjon kedvére való aktív kikapcsolódási formát – fogalmazott Czene Attila, a szövetség elnöke.

Ősszel pedig Töltődj fel sporttal! szlogennel indít újabb programsorozatot a szervezet szeptember 23. és 30. között. A projekt fő eseménye az Európai Sporthét, valamint a BeActive Night lesz, amelyet online rendeznek meg szeptember 25-én. A kezdeményezés keretében több száz ingyenes, illetve kedvezményes sportprogram várja az érdeklődőket. Az őszi eseményeket az októberi Világ Gyalogló (Hó)Nap zárja le, amely a helyi gyalogtúrákon keresztül főként a természetjárókat mozgósítja majd.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!