Törzshely 2022

2022.02.08. 09:59

Keressük a legjobb somogyi vendéglátóhelyeket – Nevezze be kedvencét!

A játékunk során három kategóriában keressük, hogy melyek a megye legjobbjai. Nevezni lehet tehát a megyeszékhely törzshelyeit, de emellett a somogyi városokban, továbbá a községekben is szeretnénk felkutatni a legjobbat.

Megyénkben számos kiváló vendéglátóhely csábít arra, hogy a barátokkal eltöltsük a szabadidőnket. Bizonyára ezek közül mindenkinek megvan a saját törzshelye. Mi pedig most erre vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóinknak melyik a kedvence.

Éppen ezért február 1-én 10 órakor elkezdődött a Törzshely 2022 játékunk, melynek az első, február 14-ig  tartó szakaszában jelöléseket várunk, hogy megtudjuk, melyek olvasóink kedvenc megyei vendéglátóhelyei. Ha van olyan hely, amely kedves a szívének, ahová a legszebb emlékei kötődnek és ahol mindig örömmel látják Önt, ne habozzon, nevezze be a játékunkba.  

Nevezni akár vendégként, akár tulajdonosként is lehet. A jelöléseket három kategóriában (megyeszékhely, város, község) várjuk. A nevezéshez nincs más dolga, mint az oldalunkon kitölteni a jelölési űrlapot és feltölteni egy, a helyről készült képet.

És hogy mi lehet törzshely? Nehéz nekünk definiálni, hiszen bármely alkalmi vendéglátóhely, bár, italüzlet, étterem, zenés-táncos szórakozóhely, büfé, cukrászda és ezeknek a mutációja nevezhető.

A jelölési szakaszt követően 2022. február 28-tól szavazással egybekötött nyereményjáték indul, ahol a szavazók között nettó százezer forint értékű pénznyereményt sorsolunk ki, a legtöbb szavazatot kapott Törzshelyek pedig milliós értékű reklámcsomagot nyerhetnek.

Látogasson el a sonline.hu/torzshely oldalunkra és nevezze be még ma a kedvenc helyét! 

Borítóképünk illusztráció, fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!