Aprónépek fesztiválja

2022.04.30. 15:30

Júniusban újra benépesül a Gyerek Sziget

Előadásokkal, táncházzal, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, állatsimogatóval és még rengeteg remek programmal várja a pünkösdi hétvégén a Hajógyári-szigeteken az apró fesztiválozókat és szüleiket a Generali Gyerek Sziget.

Június 4-én, 5-én és 6-án, valamint két további hétvégén újra gyermekekkel népesül be a Hajógyári-sziget – közölte a Sziget Sajtóiroda. 

A Sziget Szervezőiroda hagyományos, ingyenes rendezvényén, a Generali Gyerek Szigeten a tucatnyi programhelyszínen apróbbak és nagyobbak is megtalálják a magukhoz illő elfoglaltságokat. 

Kézműves foglalkozásokkal, színházi és bábelőadásokkal, táncházakkal, koncertekkel várják a gyermekeket és szüleiket.  Az eseménysorozatot Halász Judit indítja. 

Fellépnek majd a Belvárosi Betyárok, a Veronaki, a Kiskalász, a Kaláka, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Kolompos, a Rutkai Bori Banda és az Apacuka is. Természetesen lesz állatsimogató, Vándor Vurstli Lovag Vár, Kerek Perec Gasztronómiai Játszótér, Gyerek Paradicsom, Kutyaház, társasjáték helyszín, Négy Évszak Óriás Ugrálóvár és megannyi izgalmas játék és móka.

 A Gyerek Sziget hazánk egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye, amelyet a Sziget Zrt. 2002-ben hívott létre azzal a céllal, hogy tartalmas és szórakoztató programokat nyújtson a családoknak az iskolai szünetben. 2019-ben összesen több mint 100 ezer résztvevő élvezhette a programokat.

Borítókép forrása: Sziget Sajtóiroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!