Királyi meló

2022.05.29. 09:05

Új házvezetőnőt keresnek a Buckingham-palotába

A fizetés nem borsos, de az ingyen lakhatás és étkezés is biztosított.

 Új alkalmazottat keres az angol királyi ház a Buckingham-palotába és a Windsor-kastélyba heti 40órás, teljes munkaidős állásba. A fizetés az angol megélhetési küszöb minimumaként meghatározott órabér alatt lesz, de cserébe ingyen lakhatás és étkezés is biztosít ott – írja a Metro nyomán az Origo.

Bérezés tekintetében mindösszesen 7, 97 fontra (3600 forint) számíthatnak a jelentkezők. Ez 1, 93 fonttal (875 forint) kevesebb, mint az angol megélhetési minimumként meghatározott órabér, de az áldozatért cserébe ingyen lakhatást és étkezést biztosítanak.

Az ajánlat továbbá 33 nap szabadságot plusz a munkaszüneti napokat és egy munkáltatói hozzájárulást is tartalmaz a leendő alkalmazott magánnyugdíj megtakarításaihoz.

Az ideális jelölt jó, ha rendelkezik korábbi takarítói tapasztalattal, bár a hirdetés szerint ez nem feltétele az állás betöltésének, viszont proaktív hozzáállást és a munka során felmerülő kihívások hatékony megoldását viszont elvárják.

A Royal Household szerint a karrier náluk merőben más, mint máshol, a leendő munkatárs egy hihetetlenül szép környezetben élheti dolgos mindennapjait - írja a Metro.

Az állásajánlatra június 19-ig lehet jelentkezni, az interjúkra júliusban kerül sor.

 

Borítókép: 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!