megragadták a pillanatot

2018.02.25. 13:25

Élő adásban szült a rádiós műsorvezető

Élő adásban császármetszéssel adott életet kisfiának egy amerikai rádiós műsorvezető - számolt be róla csütörtökön a BBC News.

Forrás: shutterstock.com

Fotó: wavebreakmedia

Cassiday Proctornál, a St. Louis-i rádió reggeli műsorának házigazdájánál hétfőn jelentkeztek a szülési fájdalmak. A rádiócsatorna elintézte a kórházzal, hogy élőben közvetíthessék a szülést.

A műsorvezetőnő elmondta: mivel a baba két héttel korábban érkezett a vártnál, nagy szerencse volt, hogy meg tudták ragadni a pillanatot a szülés közvetítésére.

„Fantasztikus volt, hogy életem legizgalmasabb napját meg tudtam osztani a hallgatóinkkal”

- mesélte a BBC riporterének, hozzáfűzve, hogy az élőben közvetített szülés tulajdonképpen „csak kicsit nyúlt tovább” azon, amit nap mint nap csinál, amikor életének minden aspektusát megosztja a hallgatókkal.

A 3200 grammos kisfiú, Jameson kedden született meg császármetszéssel. A gyermek nevét a rádió hallgatói szavazták meg még januárban.

Az édesanya műsorvezetőtársa, Spencer Graves úgy fogalmazott: az élőben közvetített szülés „varázslatos, bensőséges pillanat volt”.

Cassiday Proctor egy ideig nem vezet műsort, anyasági szabadságra ment.

Borítókép: Illusztráció.

Shutterstock / wavebreakmedia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!