Gyönyörű és jószívű

2018.10.18. 18:00

Erdélyi magyar lány nyert a nemzetközi szépségversenyen

Blága Tünde első helyezett lett a Global Charity Queen versenyen.

A fiatal lány az idén Tajvanon képviselte Magyarországot, ahol elnyerte a Global Charity Queen verseny Miss Charity díját – számol be róla a Maszol.ro.

„A tajvani szépségverseny nagyon nehéz volt, rengeteg programon vettem részt, alig volt időm pihenni. Egy világverseny nagyon komoly feladatokkal jár, hisz minden amit teszel és mondasz, azt egy ország nevében teszed” – mondta a portálnak a 22 éves lány.

Mint elmondta, minden estén, amelyet a versenyen töltött el, bizakodva, elégedetten hajtotta álomra a fejét, bebizonyítva saját magának, hogy jól teljesített. A tajvani verseny alapja a jótékonyság volt, ami már önmagában is nagyobb feladatnak bizonyult, mint egy hétköznapi verseny. „Minden napot úgy kezdtem, hogy arra gondoltam: bárcsak én nyerném meg ezt a versenyt.

Programokat kellett szervezni időseknek, gyerekeknek, amelyen főztünk is, ezekben sikerült jól teljesíteni.

Gyakran előfordult, hogy a lányok, akikkel együtt szerepeltem, meglepődtek, hogy milyen gyorsan feltalálom magam”– nyilatkozta Tünde, bizonygatva, hogy a szépségversenyeken nem csak a külső számít.

Az események szervezése mellett a megmérettetésen smink nélkül is szerepelni kellett, és Tünde kitűnt a többi lány közül. „Úgy érzem, mindenre fel voltam készülve. Arra is, hogy esetleg nem én fogok nyerni„ – mondta a fiatal modell.

A szépséges magyar lány közösségi oldalán is beszámolt a nagy pillanatról: ”A döntőben, amikor kimondták, hogy a Miss Charity Winner címet idén Hungary, vagyis Magyarország képviselője kapja, nem hittem el.

Csak ott álltam szótlanul, és kis idő elteltével tudatosult bennem, hogy első helyezett lettem a Charity versenyen.

Nagyon nehéz volt kicsit is kitűnni 47 lány közül, akik mindannyian gyönyörűek és nagyon ügyesek voltak„ – tette hozzá.

Borítókép: Blága Tünde amerikai és kínai udvarhölgyével a Global Charity Queen verseny fináléjában.

Forrás: Facebook / Tünde Blága

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!