kis csomagok

2018.07.14. 09:37

Feltartóztattak egy drogcsempész tengeralattjárót a guatemalai hatóságok

A rendőrség a hadsereggel együttműködve tartóztatta fel a házilag készített tengeralattjárót, három kolumbiai állampolgárral a fedélzeten, az ország partjaitól 350 kilométerre.

A guatemalai hatóságok feltartóztattak a Csendes-óceánon egy drogcsempész tengeralattjárót, amely több mint 800 kilogramm kokaint szállított – közölte pénteken az ügyészség.

Az ügyészség fényképeket mutatott be a lefoglalt drogról, amelyet a kábítószer-kereskedők kis csomagokba pakoltak, és minden egyes tasakhoz hozzátűzték Neymar brazil labdarúgó fényképét. A képeken az FC Barcelona meze van rajta, holott a világklasszis jelenleg a Paris Saint-Germainben játszik – tudta meg az MTI.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=VUCgRenvCwM

A hivatalos adatok szerint az év eleje óta guatemalai hatóságok 15,7 tonna kokaint foglaltak le, többet mint bármikor az ország történelmében. Tavaly egész évben 13,6 tonna kokain koboztak el a drogcsempészektől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!